Menu Close

ASTRO SUBOTA: Vodolije danas možete realno sagledati svoje situacije,Ovnovi pred vama je užurban dan sa mnogo obaveza, kretanja i komunikacije…

Ko će poslednju aprilsku subotu provesti sa porodicom ili društvom u prirodi, a ko će se opredeliti za topli zagrljaj svog partnera, trudeći se da unapredi vezu?

OVAN

Pred vama je užurban dan sa mnogo obaveza, kretanja i komunikacije. Srećom, imate izuzetno dobro raspoloženje i puno energije što će olakšati sve što vas čeka. Ovo je odličan trenutak da popravite odnos sa voljenom osobom ili osvojite nečiju simpatiju.

BIK

Imate podršku drugih i odličnu sposobnost komunikacije, što vam omogućava da preuzmete vodeću ulogu u dogovorima. Sve što danas započnete biće plodno i dugotrajno, stoga iskoristite ovaj trenutak za susret sa osobom koja vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Odlučili ste da se ozbiljno posvetite svojim ciljevima. Sada sagledavate situacije u poslovnom segmentu mnogo racionalnije i jasnije, prepoznajući greške iz prošlosti. Posvećeni ste unapređenju emotivne veze u kojoj se nalazite.

RAK

Danas su okolnosti na vašoj strani, kako u poslovnom, tako i u emotivnom segmentu. Ono što započnete, brzo ćete privesti kraju, a kontakt sa emotivnim partnerom donosi osećaj stabilnosti.

LAV

Odgovornije pristupate svojim obavezama i uspešno ćete ih završiti, kako poslovne, tako i lične. Vaš odnos sa emotivnim partnerom je korektan, oboje se trudite da unapredite vezu i izlazite jedno drugom u susret.

DEVICA

Obaveze u poslovnom segmentu obavljate sa lakoćom i dobrim raspoloženjem. Ipak, želite da oslobodite prostor za emotivna dešavanja jer su vaše misli danas usmerene u tom pravcu, posebno ako ste planirali ljubavni sastanak.

VAGA

Vaše raspoloženje je izuzetno dobro, posvećeni ste poslovnim i ličnim obavezama. Trudite se da izađete u susret kolegama i pomognete im. Drugi deo dana najradije biste proveli sa ukućanima ili emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas imate ubedljiv nastup i možete privući pažnju svakoga sa kim stupite u kontakt. Odlučite se za poslovni ili emotivni susret, jer danas imate priliku da postignete uspeh, posebno u osvajanju simpatije.

STRELAC

Odgovorno se ponašate i očekujete isto od drugih. Možete očekivati napredak u dogovorima. Pripremili ste iznenađenje za voljenu osobu i jedva čekate susret s njom. Popodne i veče će biti ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

JARAC

Osećate priliv nove energije i optimizma. Iskoristite dan da se odmorite i opustite, dok poslovne aktivnosti ostavite za ponedeljak. Vaši kontakti sa suprotnim polom će biti intenzivni.

VODOLIJA

Danas možete realno sagledati svoje situacije. Trenutno ne želite otkrivati svoje planove, već mudro ćutite i radite. Razmišljate o rečima osobe koja vam se dopada i pokušavate da shvatite njena osećanja prema vama.

RIBE

Okolnosti vam danas mogu biti naklonjene i olakšati situaciju na poslu. Imate mogućnosti za dobre dogovore i dodatne poslovne angažmane koji mogu doneti novčane prilive. Iskoristite dan za opuštanje, druženje i provod.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *