Menu Close

ASTROLOG SANDRA RISTIĆ OTKRIVA SUDBINSKE DATUME U MAJU: Kada stiže ob ilje novca, a kada procvjeta ljubav…

Sigurno ste se zapitali koje značajne događaje možemo očekivati u narednom periodu, s obzirom na početak retrogradnog Merkura 25. aprila. Astrolog Sandra Ristić, za Sensu otkriva šta nas čeka ovog proleća i leta.

“Maj je izvanredan mesec jer se polako vraća naša energija. Umor polako ostaje iza nas, a Mars u Ovnu podstiče nas na akciju. Mnoge ideje smišljene od početka 2024. godine sada dolaze do ostvarenja.

Osećamo povratak volje i entuzijazma, dok se takmičarski duh u nama budi. Želimo vidljive rezultate i da budemo najbolji u onome što radimo. Ovo je sjajan period da se posvetimo šetnji i sportu. Događaji u maju najviše će uticati na zemljane znake – Bika, Devicu i Jarca. Ali, ove promene utiču na sve nas jer svako od nas ima nešto od znaka Bika u svom natalnom horoskopu”, kaže Sandra.

Koji dani su najpovoljniji u maju?

Prvo, važno je napomenuti da ne postoji savršen dan. Svaki dan nosi izazove, ali to ne znači da nema sreće. Ključ je u balansu. Bitno je naučiti uživati ​​i u teškim trenucima i ne poricati prisutna osećanja.

Izuzetno povoljan dan za obilje, novac i uživanje je 23. maj. Tada ljubav dostiže svoj vrhunac. Međutim, ne treba se fokusirati samo na 23. maj, već na drugu polovinu meseca.

Ceo maj donosi obilje i lakotu, ali uz promene. Ništa ne dolazi samo od sebe. Ovaj period donosi nove mogućnosti i prilike da u našu svakodnevicu unesemo više uživanja, lakote i ljubavi na nov način.

Koji dan obećava finansijski prosperitet?

Prilika za značajnu zaradu, ali i za razmatranje novih načina zarađivanja je 8. maj 2024. godine. Tog dana Mlad Mesec u Biku, što je poznato kao znak orijentisan na materijalno. Važno je napomenuti da nijedan dan nije idealan u astrologiji.

Tada je Mlad Mesec u blizini Urana, što ukazuje na rizike u vezi s investicijama. Uran sugeriše da je potrebno promeniti način razmišljanja o novcu i zaradi. Ovaj dan može doneti stres i napetost ako nismo otvoreni za nove pristupe novcu. Idealno je već početi razmišljati o pasivnim izvorima prihoda početkom maja. Integracija proizvoda ili usluga koje mogu samostalno doneti prihod je odlična ideja.

Kakav uticaj ima prelazak Jupitera iz Bika u Blizance 26. maja?

Jupiter će ostati u Blizancima sve do 9. juna 2025. godine. Jupiter u ovom znaku donosi priču koja nikada ne prestaje. Misli i um se šire. To znači da ćemo filozofirati više nego ikad. Takođe, očekujemo veće korišćenje telefona i aktivnost na društvenim mrežama. Mnogi će želeti da kupe nove telefone i laptope, ali neće se odreći starih.

Značajno je da će izdavaštvo doživeti procvat, dok online radionice i predavanja postaju sve popularnija. Kupovina knjiga raste, a želja za obrazovanjem postaje dominatna. Izazov će biti fokusiranje. S mnogo ideja i misli u našim umovima, ključno je usmeriti se na jednu stvar i raditi korak po korak.

Kako će ljubavni tranziti uticati na nas?

Tranziti Venere često otkrivaju šta nas očekuje u ljubavi. Venera prelazi u Bika 29. aprila. Početkom maja imaćemo važan i intenzivan susret Venere s Plutonom. Postavlja se pitanje kako da transformišemo ljubav da bismo zaista uživali u njoj. Prekidi mogu biti deo ovih transformacija, posebno u odnosima koji su izgubili lakoću. Duboke promene u odnosima su neophodne. Ovo je takođe vreme za veridbe i napredak, ali samo ako se ljubav gradi na sigurnosti i povezanosti.

Nakon toga, fokus će biti na stabilnosti u odnosima. Tokom maja težimo dugotrajnim odnosima i zajedničkom ostvarivanju ciljeva, uz uživanje i bez prisile. Ovaj period je posebno aktuelan do sredine maja. Takođe, Venera u harmoničnom aspektu sa Saturnom dodatno jača stabilnost odnosa. Prekidi se dešavaju kada partneri ne dele iste vrednosti ili potrebe.

Od 16. do 23. maja mogu se aktivirati ljubavne situacije koje su bile aktivne od maja do oktobra 2023. godine. Svakako u ovom periodu učimo da nije potrebno da zbog partnera menjamo svoje navike i potrebe. Da svako od nas ima svoj karakter i da smo kao takvi autentični. Promene se dešavaju u odnosu, ali i u nama.

Sada je potrebno da pustimo načine ponašanja koji nas ne vode u sigurnu ljubav. Ovo je period kada nema planiranja u ljubavi, već prepuštanja. I do kraja maja nas očekuje takođe zanimljiv period kada u naš život može ući nova osoba ako smo sami. Ili da postojeći odnos napreduje, ako su obe osobe spremne za rast i napredak.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *