Menu Close

ASTRO NEDELJA: Ribe neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati u prepodnevnim časovima, Blizanci u potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali…

Evo kako će znakovi Zodijaka provesti poslednji dan u nedelji!

OVAN

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Možda ste malo iscrpljeni, pa bi bilo dobro da prepodne provedete više odmarajući se ili u aktivnostima koje vas opuštaju. Popodne ćete imati više energije.

BIK

Najbolje bi vas opustio kontakt sa partnerom, ali danas će biti teško ostvariti dogovor jer je možda nervozan ili okupiran svojim obavezama. Dajte mu vremena da se malo opusti; moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK

Nemogućnost ostvarivanja pravog kontakta sa voljenom osobom može uzrokovati tenzije, a moguće je da će biti i povremenih rasprava u partnerskim odnosima. Možda se osećate nesigurno, pa previše pritiskate partnera, kojem je sada potrebno više slobode i opuštenosti.

LAV

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i ispunite neke njene želje, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama reši ono što je muči. Popodne i veče proteći će u boljem raspoloženju.

DEVICA

Danas je komunikacija sa drugima problematična. Teško ostvarujete razumevanje, i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner nije siguran u svoje želje, što vas jako nervira.

VAGA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera danas se ne poklapaju. Vi biste nešto, voljena osoba nešto sasvim drugačije. Možete se osećati povređeno zbog njenog insistiranja na svojim stavovima. Sa malo dobre volje moguće je rešiti ovu situaciju.

ŠKORPIJA

Pokušavate obaviti previše stvari odjednom, a sami znate da to nije realno. U prvom delu dana ćete se preopteretiti toliko da ćete povremeno biti izgubljeni. Najbolje bi bilo da iskoristite ovo vreme da se odmorite i opustite. U drugom delu dana bićete efikasniji.

STRELAC

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a nisu vas ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se prilagodite, ali ste trenutno suviše tvrdoglavi za to. Možete započeti raspravu ili se potpuno povući i ućutati.

JARAC

Danas ćete neplanirano potrošiti više novca nego što ste planirali. U prvom delu dana možete biti blago neraspoloženi jer ćete se nervirati zbog svojih propusta. Previše ste opterećeni – bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za neka podsticajna druženja ili izlazak.

VODOLIJA

Danas ste odlučili da ispunite sve svoje želje i provedete dan onako kako vama odgovara, bez obzira na druge. Nemate nameru da se prilagođavate tuđim planovima, neka se oni prilagode vama. Iako možete izazvati nervozu kod drugih ljudi, na kraju ćete se dobro provesti.

RIBE

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati u prepodnevnim časovima. Možda će vam najviše odgovarati da se povučete i budete sami, jer ćete tako najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za večernje sate.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *