Menu Close

Kako prepoznati iskrenog muškarca: Savjeti za pronalaženje partnera na koga se možete osloniti….

Pored muškarca trebalo bi da se osjećate prijatno, sigurno i samopouzdano.

Nikada ne bi trebao dopustiti da na trenutak sumnjate u sebe i svoj izgled. Umjesto toga, trebao bi vas inspirisati da volite sebe. Odan i iskren muškarac pokazuje svoju snagu djelima, ne samo riječima. Cijeniće vas, vaš karakter i vaš smisao za humor.

On shvata da je intimnost mnogo više od fizičke bliskosti i da se ne ograničava samo na krevet. On će misliti na vas podjednako i kada ste zajedno i kada ste kilometrima daleko. Pokazivaće vam pažnju i brigu uvijek, a ne samo u prisustvu.

On vas neće skrivati i svima će pokazati da ste zajedno. Neće se plašiti da vas upozna sa svojom porodicom i prijateljima. Pričaće svima o vama jer je ponosan što vas ima pored sebe. Odan muškarac je direktan i konkretan. Uvijek će vas pažljivo slušati i bez problema odgovarati na sva vaša pitanja.

Ponašaće se prema vama sa poštovanjem i uvijek će vam iskreno reći ono što želite da znate. On ima svoje moralne vrijednosti, teško ga ne zavarati i manipulisati sa njim. Odan muškarac je uvijek otvoren. Otkriće vam svoju dušu i pokazati vam svoju lošu, ali i onu najbolju stranu.

Odan i iskren muškarac neće se bojati pokazati svoju ranjivost; pred vama neće kriti ništa, posebno ne svoje srce. On je osoba na koju se uvijek možete osloniti i kojoj uvijek možete vjerovati. Nikada vam neće dati razloga za sumnju u njega, čak ni kada se kasno vrati kući; uvijek će vam reći gdje je bio i s kim, čak i bez da ga pitate.

Pored pravog muškarca uvijek možete biti opušteni, jer možete biti sigurni da vas nikada neće povrijediti niti se bojati da vam naudi.

Izvor:infopult.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *