Menu Close

ASTRO SREDA: Vage od samog jutra bit ćete zauzeti pozivima i porukama, a očekuju vas i velike aktivnosti, Vodolije U emotivnom segmentu pružaju se velike mogućnosti za dogovaranje susreta…

OVAN

Danas je pravi trenutak da iznesete svoje predloge osobama s kojima želite surađivati. Budite aktivni jer ćete na lakši način pokrenuti važne komunikacije. Isti princip vrijedi i za emotivni segment – budite inicijativni!

BIK

Ovo je odličan trenutak da započnete razgovore s nadređenima. Iskoristite svoje samopouzdanje i uvjerljivost. U emotivnom segmentu, očekujte da će jedna osoba pokazati velik interes prema vama. Možete osjetiti snažnu privlačnost.

BLIZANCI

Ono što ste započeli danas dolazi do realizacije ili ćete dobiti pozitivne odgovore na svoja pitanja. Nestrpljivi ste i jedva čekate djelovati u emotivnom segmentu. Bit ćete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Mogu se javiti problemi u komunikaciji. Čini se kao da govorite različitim jezicima – budite strpljivi i jasno objasnite svoje važne poruke. Potrebno vam je da vaš emotivni partner pokaže više razumijevanja i pažnje prema vama.

LAV

U izuzetno ste dobrom raspoloženju, stoga bi bilo najbolje završiti najzahtjevnije zadatke što prije. Ne odgađajte važne stvari jer biste mogli postati prilično pasivni kasnije. Ponašanje određene osobe prema vama potaknulo vas je na razmišljanje. Jasno je da ta osoba želi avanturu s vama.

DEVICA

Bit ćete uporni i istrajat ćete u tome da kolege ili poslovni partneri čuju vaše mišljenje i prijedloge. Ne odustajte i ne povlačite se. Vaše ideje su vrijedne i trebate ih podijeliti s drugima. Iskoristite ovaj dan za ugodne i mirne trenutke kod kuće sa svojom voljenom osobom.

VAGA

Od samog jutra bit ćete zauzeti pozivima i porukama, a očekuju vas i velike aktivnosti. Lakše ćete se dogovarati s osobama s kojima stupite u kontakt. Iskoristite svoju uvjerljivost i u emotivnom segmentu – vrijeme je da budete konkretniji, posebno kada je riječ o jednoj osobi.

ŠKORPIJA

Osjećat ćete se sjajno i krenut ćete u akciju od jutarnjih sati. Velike su šanse da danas postignete važan dogovor. Također, otvaraju vam se mogućnosti za veći priljev. Emotivno ćete biti vrlo osjetljivi i željni kontakta s voljenom osobom.

STRIJELAC

Uspjeli ste potaknuti neke ljude, i sigurno je da će vam izaći u susret po pitanjima koja su vam važna. Tijekom dana često ćete razmišljati o jednoj osobi. Međutim, niste u potpunosti raščistili svoje unutarnje blokade i možda ćete oklijevati s daljnjim akcijama.

JARAC

Danas ćete uzalud pokušavati uvjeriti neke ljude. Ako netko tvrdoglavo odbija slušati, nemojte uzalud trošiti energiju. Dopustite svakome da radi kako misli da treba. Preko poslovnog segmenta danas možete započeti otvoreniji flert s nekim.

VODOLIJA

Bit ćete u velikim pripremama jer vas očekuje poslovni sastanak ili dogovor, te ćete željeti biti potpuno spremni i na visini zadatka. Provjerite jesu li važni papiri u redu. U emotivnom segmentu pružaju se velike mogućnosti za dogovaranje susreta.

RIBE

Potrudite se biti odgovorniji prema obavezama jer postoji mogućnost da zaboravite na bitne stvari. Bolje ćete se osjećati u drugom dijelu dana, što je idealno vrijeme i za emotivni susret. Kod vas je prisutna velika strast i jedva čekate susret s partnerom.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *