Menu Close

3 ZNAKA KOJA ĆE TRIJUMFOVATI NAD IZAZOVIMA 2. MAJA: Uticajan retrogradni tranzit Plutona donosi posebnu energiju…

Tokom retrogradnog Plutona, možda nećemo primetiti previše. Međutim, ako nam iz nekog razloga nešto stane na put i spreči nas da postignemo neku novu promenu u našim životima, moramo da shvatimo da je tako i suđeno. Ovo je sjajan dan za opuštanje i prepuštanje univerzumu, znajući da će sve lepo funkcionisati ako verujemo u kosmičke sile. Ljubav je definitivno u vazduhu.

Bik

Retrogradni Pluton vam omogućava da shvatite čitav razlog usporavanja tokom ovog vremena. Videćete da je ovog četvrtka sve u vezi sa prihvatanjem onoga što možete ili ne možete da uradite. Ovo se preliva u vaše razumevanje ljubavi i romantike. Potrebno je da shvatite šta je potrebno vašoj vezi.

Pluton je moćan tranzit kada to želi. Iako ste obično od onih koji veoma dobro teče sa ovom vrstom energije, otkrićete da vas retrogradnost ove planete vuče na pravi put.

Lav

Današnji tranzit vam poručuje da treba da prihvatite svog partnera i podržite ga u idejama i snovima. Intuicija će vam danas biti izuzetno naglašena i potrebno je da je slušate ako želite da sreća i energija budu na vašoj strani.

Škorpija

Retrogradni Pluton vam donosi sreću danas. Želećete da idete svojim tempom i ništa ne forsirate. Posvetite pažnju partneru danas i obradujte ga poklonom. Univerzum vam je naklonjen danas, slušajte ga.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *