Menu Close

ASTRO ČETVRTAK: Jarčevi nije preporučljivo danas započinjati nove velike aktivnosti, Vodolije dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vam se približi….

Drugi dan maja nosi sa sobom mnogo izazova za horoskopske znakove…

OVAN

Iako je poslovna sfera pod pritiskom i može biti pomalo turbulentna, vi se nalazite u izuzetno dobrom raspoloženju i spremni ste suočiti se sa izazovima. Emotivno se osećate dobro, pa bi vam najviše odgovaralo da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom.

BIK

Imate vrlo malo vremena da biste završili sve obaveze i osećate pritisak zbog žurbe. Nervira vas prisustvo osobe koja vas non-stop nadgleda i stoji vam nad glavom. Pokušajte da ne prenesete tu nervozu na svoje emotivne odnose.

BLIZANCI

Očekuje vas buran dan pun obaveza i gužve. Radno vreme će proleteti brzo, pa se potrudite da završite najvažnije zadatke na vreme. Moguće je da osećate malu nervozu jer ne dobijate očekivan odgovor od osobe koja vam se dopada.

RAK

Osećate dosta nestrpljenja i nadate se da ćete uspeti da pokrenete dogovor ili poslovni projekat. Ipak, moguće je da će doći do određenih odlaganja, pa se pripremite unapred. Budite oprezni u komunikaciji sa voljenom osobom, jer bi nešto što izgovorite moglo biti pogrešno shvaćeno. Partnerova ljubomora vas može pritisnuti.

LAV

Danas imate priliku da pokažete svoju mudrost i sposobnost rešavanja poslovnih izazova. Očekujte izazove, ali budite spremni da iskoristite svoje znanje. Možda preterujete kada je u pitanju vaš odnos sa voljenom osobom. Pustite da danas sve teče prirodnim tokom.

DEVICA

Iako imate dobre namere, drugi mogu smatrati da ste previše isključivi i rigidni po nekim pitanjima. Možda bi bilo dobro da ublažite svoj stav, posebno kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da izgovarate sve što mislite, ponekad je bolje zadržati neke stvari za sebe.

VAGA

Nije vam prijatno kada vas podsećaju na nešto što ste trebali uraditi, a niste. Ipak, danas možete očekivati upravo takvu situaciju. Pripremite se unapred. U poslovnom okruženju mogu se pojaviti zanimljive ličnosti koje će vam privući pažnju.

ŠKORPIJA

Ne kaže se bez razloga – tri puta meri, jednom seci. Danas je važno da pažljivo odmerite svoje reči i ne trčite pred rudu. Vaše reči imaju veliku težinu, zato budite oprezni u izboru. Možda ćete izraziti nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom.

STRELAC

Želite ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima ste danas u kontaktu. Ipak, nemojte preterivati – pustite svoja dela da govore umesto vas. Partner može pomisliti da danas ne birate reči, stoga pažljivo razmislite pre nego što nešto kažete.

JARAC

Svesni ste da je važno dobro razmotriti svoje poteze u poslovnom segmentu. Iako vas obuzima nestrpljenje, bolje je sačekati nego rizikovati greške. Nije preporučljivo danas započinjati nove velike aktivnosti.

VODOLIJA

Možda ste se malo raspršili sa svojim obavezama. Umesto da se fokusirate na jednu stvar, pokušavate sve završiti odjednom, što može rezultirati greškama. Dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vam se približi.

RIBE

Potrebno je razraditi neke planove, ali računajte na podršku drugih ljudi da vas usmere u pravom smeru. Razmišljate o dogovoru sa voljenom osobom i nadate se da će sve ići po planu, bez ikakvih smetnji.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *