Menu Close

ASTRO SUBOTA: Vodolije uhvatilo vas je čudno raspoloženje i imate osećaj da vam je sve potrebno,Rakovi može se javiti zabrinutost zbog kašnjenja priliva novca…

Astrološke prilike za subotu, 4. maja, izgledaju ovako:

OVAN

Nemate mnogo strpljenja po nekim pitanjima. Ako danas ne ostvarite ono što vam je bitno u poslovnom segmentu, mogli biste biti razočarani. Dan je povoljan za flertovanje i aktivnosti u tom smislu. Vaša pažnja može biti usmerena na različite strane.

BIK

Svesni ste da morate da se posvetite određenim obavezama, ali niste baš raspoloženi za posao. Čas se aktivirate, čas se povlačite i opuštate. Najradije biste dan proveli kod kuće, u opuštenoj atmosferi, idealno sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Rastrčaćete se na sve strane jer ste shvatili da nešto što ste trebali da obavite nije završeno. Prionite na posao, možete sve to završiti. Voljena osoba će vas izazivati tamo gde ste najosetljiviji, ali pokušajte da ne pokažete koliko vas to pogađa.

RAK

Danas će vas najviše brinuti finansije. Može se javiti zabrinutost zbog kašnjenja priliva novca ili zbog obaveza koje su došle na naplatu. Neki od vas će možda posegnuti za pozajmicom od kolege ili rođaka. U kontaktu sa voljenom osobom, možda malo preterujete, ali vas partner toleriše.

LAV

Spremni ste da se bacite na posao i znate šta treba da uradite. Iako ste zadali sebi obimne i teške zadatke, nadate se da ćete sve završiti na vreme. Emotivno vas očekuju zanimljivi trenuci ispunjeni ljubavlju i strašću. Za one koji su slobodni, dan je povoljan za flertovanje.

DEVICA

Niste potpuno fokusirani na svoje obaveze. Vaše misli su zauzete nekim problemima i pokušavate da nađete rešenje što pre. Što više analizirate, to se više uplićete, a manje znate šta tačno treba da uradite. Pokušajte da skrenete pažnju na nešto drugo.

VAGA

Imate problema sa jednim dogovorom i trudite se da pronađete rešenje, ali izgleda da koristite pogrešnu taktiku. Vaše misli su potpuno usmerene ka jednoj osobi, a u vama su se probudile strasti koje ne možete kontrolisati.

ŠKORPIJA

Ponekad imate osećaj da vaš trud ide uzalud. Bez obzira na to šta uradite, uvek se pojave primedbe. Niste raspoloženi da se ponovo dokazujete. Planovi sa voljenom osobom mogu uspeti samo ako se fokusirate na kućnu atmosferu.

STRELAC

Danas biste najradije pobegli od svega i svih. Telefon će neprestano zvoniti, a vi ćete se truditi da odgovorite na sve pozive i ispoštujete sve dogovore. Možda ćete konačno reći voljenoj osobi nešto što ste dugo krili.

JARAC

Čini vam se da su stvari mnogo gore nego što zaista jesu. Ne sagledavate situaciju realno i percipirate je kao komplikovanu i nemoguću. Emocije su se razbuktale, ali pokušavate da zadržite hladnu glavu, iako to trenutno nije lako.

VODOLIJA

Rasipate svoje vreme, pažnju, čak i novac. Uhvatilo vas je čudno raspoloženje i imate osećaj da vam je sve potrebno. Budite oprezni jer možete preterati, posebno u emotivnom smislu.

RIBE

Vaše misli danas su neprekidne i niko ih ne može zaustaviti. Iako se ne fokusirate na posao, obavljate svoje zadatke. Emocije su se probudile u vama i ne pokušavate ih kontrolisati.

Izvor: prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *