Menu Close

Utjecaj Mladog Mjeseca u Biku 8. maja Biku i Škorpiji donosi period promjena i izazova…

Posljednji mjesec proljeća donosi vrlo dinamičan astrološki period – nebeski tranziti će utjecati na gotovo sve znakove Zodijaka, što smo već osjetili dolaskom retrogradnog Plutona 2. svibnja. Nakon kratkog predaha, već sutra, 8. svibnja, Mlad Mjesec stiže u znaku Bika, a ovaj karmički događaj uvijek simbolizira novi početak.

Naime, 21. travnja Jupiter se prvi put u posljednjih 14 godina spojio s Uranom u Biku, a kada se Jupiter i Uran susretnu, često dolazi do neočekivanih i nepredvidivih promjena sudbine.

Kakve promjene možemo očekivati i koga će najviše pogoditi?

Budući da će ove dvije planete još uvijek biti blizu, u periodu kada Mlad Mjesec bude u znaku Bika, horoskop će biti prilično neočekivan za mnoge.

Možda ćete primijetiti ekstremne, neugodne razlike u svojim financijama i promjene na bankovnom računu.

Ipak, ovo donosi i mnogo povoljnih okolnosti.

Sada je idealan trenutak da donesete odluke i postavite ciljeve koje ćete pratiti u narednim mjesecima. Osim toga, osjećat ćemo se stabilnije i sigurnije, kako piše Žena Blic.

Ovo je također dobar period da se posvetite sebi, svom zdravlju i imunitetu te da napunite baterije. Mlad Mjesec u Biku potiče kreativnost i estetiku, pa ćete vjerojatno osjetiti poriv da uložite u nešto lijepo za svoj dom ili sebe, da odete u šoping ili se posvetite svom hobiju…

Ovaj mladi Mjesec će povoljno utjecati na Ribe, Rakove, Device i Jarčeve, donoseći im inspiraciju, ugodne novitete i povoljne okolnosti.

Ipak, za dva znaka mladi Mjesec neće biti tako blag – upravo suprotno. Osjetit će snažan potres i bit će potrebno da budu oprezni, iako to ne znači nužno samo loše promjene.

To su Bikovi i Škorpije!

Bikovi

Svi Bikovi očekuje buran period, posebno oni rođeni 7., 8. i 9. maja.

Ovaj period vas podsjeća da morate staviti sebe na prvo mjesto, pa je vrijeme da razmislite o tome što vas čini sretnima i da radite na tome.

Možda ćete osjetiti iznenadnu želju da promijenite svoju dosadašnju rutinu i krenete u nove aktivnosti koje vas privlače i čine da se osjećate bolje u svojoj koži.

To bi moglo uključivati čak i želju za selidbom ili promjenom posla.

Ovaj mladi Mjesec donosi trenutak prkosa, ali istovremeno ima potencijal da vas usmjeri prema novim smjerovima do kraja godine!

Škorpije

Nažalost, bili spremni ili ne, očekuju vas ozbiljni problemi u vašim odnosima.

To ne moraju nužno biti ljubavne veze, već i prijateljstva ili odnosi s obitelji, ali velike su šanse da vas očekuju značajne promjene na tom području.

S druge strane, ako ste slobodni, neočekivani susret može se pretvoriti u nešto veliko i važno za vas!

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *