Menu Close

Promene koje će vaš život preokrenuti naglavačke dolaze sa ovim datumima u 2024. godini

Postoje dani u godini kada se oseća posebna kosmička energija, koja može doneti iznenadne preokrete u našim životima, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu.

Astrolozi predviđaju da će određeni datumi u 2024. godini doneti značajne promene za sve horoskopske znakove, a evo šta nas očekuje prema prognozama. Ostatak 2024. godine donosi obilje promena u energiji, što može dovesti do životnih preokreta.

U prvoj polovini godine, fokus horoskopa je na odnosu između znakova Ovan i Vaga, dok će od septembra pažnja biti usmerena na zdravlje, emocionalnu stabilnost i potragu za istinskom ljubavlju, zbog pomračenja na osi Devica – Ribe.

25.maj – Moguće su promene u karijeri ili selidba.

26.maj – Jupiter ulazi u Blizance, što donosi porast u komunikaciji. Pojačava se želja za studiranjem ili daljim obrazovanjem.

27.jun – Ovaj datum otvara vrata novim ljubavnim pričama. Moguć je ulazak u vezu ili početak druženja sa osobom koja bi kasnije mogla prerasti u romantičnu vezu.

29. jun – Dani pogodni za donošenje važnih odluka u vezi sa karijerom, mestom stanovanja i bračnim statusom.

29. jul – Vreme za promene u porodičnom okruženju i u najbližem krugu.

30. septembar – Pomračenje u Ribama sa Saturnom donosi duboka osećanja, životna iskustva i intenzivnu potragu za ljubavlju.

25. septembar – Odnosi u vezi ili u braku mogu znatno da se promene.

2. oktobar – Pomračenje u Vagi će doneti gubitak poverenja u partnerskim, ljubavnim odnosima.

17. oktobar – pun mesec u Ovnu i stacionirani Mars u Raku dovešće do snažnog preispitivanja porodičnih odnosa i pitanja nekretnina.

1. novembar – Mlad Mesec u Škorpiji i Mars u opoziciji sa Plutonom dovešće do izbora između porodice i karijere, konzervativnih pravila i ličnih osećanja.

15. novembar – Pun Mesec u Biku će dovesti do ozbiljnih finansijskih odluka u vezi sa stanovanjem, karijerom i porodičnim finansijama, prenosi Lepa&Srećna.

15, 23. i 30. decembar – Sredina između pomračenja, kada će se rešavati pitanja statusa veze. Može doći do sklapanja brakova i razvoda.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *