Menu Close

Pavel Globa tvrdi da Lava, Vagu i Ribe čeka ogroman novčani dobitak do kraja proleća, sreća im je u potpunosti naklonjena…

Proleće je vrijeme promjena i novih prilika koje donose kosmički tranziti planeta i značajni astrološki događaji. Na nama je da te prilike iskoristimo na najbolji mogući način. Čuveni ruski astrolog, Pavel Globa, otkriva nam koja tri znaka Zodijaka mogu da se raduju nadolazećim danima.

Oni će, naime, do kraja proleća 2024. privući mnogo sreće, posebno u finansijskom smislu. Dobar horoskop osmijeh će donijeti Lavovima, Vagama i Ribama, tvrdi Globa. On ističe da će od sada, pa sve do kraja proleća, ova tri znaka imati puno sreće na svim poljima, ali će se novčani prosperitet posebno istaknuti.

Ukoliko mudro postupe i iskoriste ponuđene prilike, moguće je da će akcije preduzete u ovom periodu donijeti uspeh u čitavoj godini.

Lav

Proleće 2024. godine donosi Lavu velike šanse za neočekivane dobitke!

Pokušajte svoju sreću u lutriji ili nagradnim igrama, jer su zvezde na vašoj strani!

Sredinom maja, tačnije oko 10. maja, sreća će posebno biti naklonjena vama, otvarajući put ka potencijalnom velikom dobitku ili nagradi.

Da biste održali finansijski tok, savetuje se Lavnovima da budu darežljivi i da ne štede na poklonima za voljene osobe, prema pisanju Žene Blica.

Vaga

Od 7. maja 2024. godine, Vage će biti pod uticajem planete Merkur, što će blagotvorno uticati na njihovu finansijsku situaciju.

Možete očekivati veliki bonus ili učešće u profitabilnim projektima koji će osigurati stabilan prihod u budućnosti.

Da biste dodatno ojačali i unapredili svoje finansije, kao i energetski očistili to polje, trebali biste odmah početi da se rešavate potencijalnih dugova!

Ribe

Ribe mogu očekivati brz priliv novca tokom proleća, uključujući povrat nekog starog zajma ili čak nasledstvo od udaljenog rođaka.

Čitavo proleće donosi neočekivane prilike koje će poboljšati vaše finansije, a važno je raditi na održavanju dobrog osećaja.

Zvezde savetuju da se pomirite sa starim prijateljima ili da im posvetite više vremena.

Izvor:Luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *