Lifestyle

Početak Vladavine Jarca 22. decembra: Nagoveštaj Promena u Različitim Sferama Života…

Početak vladavine Jarca je 22. decembra. U to vreme, imamo priliku zaista preuzeti kontrolu i koračati napred u pravcu koji sami odaberemo.

Jarac, deseti znak Zodijaka, prepoznat je po svojoj marljivoj, praktičnoj i zemljanoj energiji. Kao jedan od kardinalnih znakova, nosi energiju vođstva te predstavlja jednu od najproduktivnijih i najnaprednijih tačaka u toku godine.

Energija Jarca je praktična i obdaruje nas sposobnošću da sagledamo suštinu stvari kroz nered. Iako ovaj pristup ponekad može činiti da su stvari previše crno-bele, on je ponekad nužan kako bismo uspešno obavili zadatke.

U središtu Jarčeve energije nalaze se ambicija i uspeh. Ipak, važno je zapamtiti da taj uspeh može biti prolazan ako zaboravimo odakle dolazi i zašto se bavimo onim što radimo.

Dopuštanjem da nas vodi do dubina naše intuicije, istine i unutrašnjeg pokretača, možemo podstaći svoju motivaciju, sanjariti o ciljevima i raditi na ostvarenju istih.

Vreme vladavine Jarca idealno je za postavljanje dugoročnih ciljeva, sastavljanje popisa prioriteta, pravljenje rasporeda i planiranje puta do vrha planine. Međutim, pre nego što se upustimo u to, važno je da duboko zaronimo.

Moramo duboko prodirati u svoje biće, razumeti ne samo šta želimo, već i šta poziva našu dušu.

Saturn je planeta koja vlada Jarcem. U drevnoj astrologiji, Saturn je smatran izazovnim planetom, poznat po donošenju teških iskušenja, autoritarnoj vlasti i dominantnoj prisutnosti.

Iako je Saturn poznat kao planeta ograničenja, pravila i reda, njegova prisutnost i energija u svemiru su od suštinske važnosti. Ako ga sagledamo iz drugačije perspektive, možemo prepoznati da nam donosi izazove, ali i darove.

Saturn donosi dugovečnost i posvećenost u naše živote. Njegova uloga omogućava nam naporan rad kako bismo ostvarili svoje snove, održava zakon i red za miran život.

Saturn nam pomaže ostati fokusirani i ukorijenjeni na Zemlji, predstavljajući duboke korijene potrebne za dosezanje visina i pristupanje višim sferama.

Čak i ako nismo rođeni kao Jarac, u sebi nosimo energije svih 12 horoskopskih znakova i planeta. U sezonu Jarca možemo unijeti tu energiju kako bismo se pripremili za nadolazeću godinu, razmišljajući o ciljevima, vizijama i trajnosti u našim životima.

Pod ovom energijom potiče se razmišljanje o našem putovanju i motivaciji, o tome što zaista želimo dati dugovječnost u našim životima.

Važno je reflektirati o tome gdje smo na svom putu i razmotriti motivaciju za daljnje korake. Postavljanje pitanja poput zašto radimo određene stvari i trebamo li promijeniti smjer ključno je pod ovom energijom.

Nije bitno kamo idemo ili koje odredište biramo; važno je uživati u putovanju. Ako se teško penjete na svoju “planinu”, možda je vrijeme da razmislite o svojoj motivaciji i pitate se zašto radite to što radite.

Život nije tako ozbiljan kako se često predstavlja, pa unatoč ambicioznoj energiji Jarca, važno je pronaći lakoću i zabavu u svemu tome. Biti vođa svog života, stvarati ciljeve usklađene s dušom i planirati konkretne akcije za unutarnji i vanjski svijet može nam pomoći uskladiti se s energijom Jarca.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button