Zanimljivosti

Samo muškarac velikog srca može osvojiti ženu s djetetom – Takva žena voli na poseban način….

Mnogi će tvrditi da je izazovno započeti vezu s ženom koja već ima dijete. I dok to može biti izazov, to je samo za one koji su slabog duha. Snažni muškarci s velikim srcem znaju je prihvatiti i ljubiti onako kako zaslužuje.

Žena s djetetom ima jasne prioritete. Zna što joj je potrebno i što želi od života. Samohrana majka shvaća važnost racionalnog upravljanja vremenom i pažljivog odabira partnera. Ona ne daje muškarcu priliku osim ako nije sigurna da je to vrijedno. Traži posvećenog partnera koji joj može pružiti ljubav koju zaslužuje.

Želi nekoga tko razumije da njenom djetetu pripada prvo mjesto u životu. Ipak, to ne znači da će zanemariti ostale aspekte života. Svjesna je da svaka njezina odluka utječe na dobrobit njezine djece, a njihova dobrobit je njezin prioritet. Ona nije sklona histeriji niti igranju igara.

Njeno vrijeme je ograničeno, pa svaki trenutak shvaća ozbiljno. Ako ne vidi perspektivu s vama, tada će sve odmah okončati, bez mnogo razmišljanja i drame. Samohrana majka je naučila kako funkcionirati samostalno, pa ako joj nije dobro sa muškarcem, neće joj ni trebati.

Ona neće tolerirati one koji stvaraju probleme iz ničega ili koji stalno traže razlog za svađu. Želi muškarca koji je siguran u sebe i u vezu s njom, i koji istovremeno poštuje važnost njenog djeteta. Želi odgovornu osobu, nekoga tko već ima čvrsto utemeljen život.

Ona ne želi savršenstvo, ona samo želi nekoga ko je iskren i pun ljubavi i kome se može vjerovati. Ako ste pravi muškarac za nju, ona će vam pružiti ljubav koju zaslužujete. Zato se ne plašite njenih pravila i granica. Ako umirite njen strah pružiće vam ogromnu ljubav koju zaslužujete.

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button