Menu Close

Nemojte tolerirati potop suza zbog šake ljubavi – 10 ključnih osobina partnera koje trebate uzeti u obzir …

Nemojte se zadovoljavati toksičnim vezama samo da biste izbjegli usamljenost. Svi zaslužujemo istinsku ljubav. Zaslužujemo biti s nekim tko nas neće obmanjivati ili kontrolirati.

Ako primijetite bilo koju od dolje navedenih stvari u vašem odnosu, razmislite s kakvim muškarcem planirate život:

1.Naziva vas ludima. Niste ludi, on samo pokušava sebi olakšati stvari tako što će sve probleme svaliti na vas. To što žene imaju naviku i potrebu da zalaze do detalja ne znači da su lude.

2.Otvoreno flertuje s drugim ženama. Ako otvoreno koketira s drugim ženama, onda definitivno zaslužuje da mu pokažete gdje se vrata nalaze.

3.Zbog njega često plačete. Plakanje je normalan dio svačijeg života, ali ako vas netko konstantno rastužuje i čini nesrećnima, onda vas i ne zaslužuje.

4.Veoma je ljubomoran. Ako često pokazuje znakove ljubomore, važna veza je u ozbiljnim problemima.

5.On može ignorirati vaše pozive, ali vi ne možete. Ako neprestano ignorira vaše pozive, dok se naljuti svaki put kad mu ne odgovorite, to znači da želi postaviti takve uloge da vi ulažete više u vezu, dok on ne mora dati mnogo.

6.Pokušava kontrolirati vaš izbor odjeće. Ako vam govori što smijete, a što ne smijete nositi, to je znak pretjerane želje za kontrolom koja može voditi do toksičnosti. Vi imate pravo odabrati odjeću prema vlastitom ukusu. Ne dopustite da vam oduzme tu slobodu.

7.Napada vas kad je frustriran. Čovjek koji ima problema s izražavanjem bijesa napada sve oko sebe kada mu stvari nisu po volji.

8.Laže vas. Zaslužujete nekoga tko će uvijek biti iskren prema vama. Ako vas laže, to znači da vam ne pridaje poštovanje.

9.Zahtijeva da radite stvari koje ne želite raditi. Vaš partner mora poštovati vaše granice i shvatiti da nema pravo naređivati vam.

10.Mrzi vaše prijatelje i obitelj. Ako ne voli vaše prijatelje i obitelj, vjerojatno će pokušati udaljiti vas od njih, što nije ispravno. Trebali biste moći viđati svoje prijatelje i obitelj kad god to želite.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *