Menu Close

Otkrijte Najefikasnije Žensko “Oružje” za Zavođenje: Ovo Je Ono Na Šta Svaki Muškarac Padne!…

Muškarci često smatraju ženski glas izuzetno privlačnim, no isto tako važno je pažljivo odabrati reči koje izgovarate…

Naučnici su sproveli istraživanje o uticaju boje glasa na muškarce i žene tokom zavođenja. Rezultati su bili fascinantni – boja glasa i način izražavanja predstavljaju ključno sredstvo ženskog šarma na koje muškarci padaju!

U eksperimentu su kandidati bili zamoljeni da izraze brojeve od jedan do deset svojim uobičajenim glasom. Zatim su isti muškarci i žene ponovili istu radnju, ali su pritom koristili ton glasa koji su smatrali zavodljivim.

Druga grupa muškaraca i žena ocenjivala je snimke, birajući šta zvuči privlačno. Rezultati su otkrili zanimljive dinamike:

Žene su pokazale minimalnu reakciju na muške pokušaje da bojom glasa postanu privlačniji, dok su muškarci smatrali ženski glas izuzetno privlačnim.

Stručnjaci objašnjavaju da žene, kada žele delovati privlačno, obaračaju ton glasa kako bi postao dublji, govore sporije i tiše. Muškarci ovo smatraju znatno atraktivnijim od uobičajenog tona kojim žene inače govore.

Takođe, tvrde da je ovo prirodna, instinktivna reakcija koja deluje na muškarce slično kao oblik tela ili miris kože. Iako su ovi dokazi izneti na videlo, važno je razmotriti ne samo kako koristiti boju glasa, već i šta reći kada želite zavesti muškarca.

Izvor: Ženski magazin

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *