Menu Close

Očaravajuća Ljubavna Atmosfera s Mesecom u Jarcu – Raku, Devici i Škorpiji otkrijte Svoje Tajne….

Početak mladog Meseca u Jarcu 11. januara 2024. obećava obilje pozitivne energije za sve znakove Zodijaka. Ova astronomska pojava donosi obećavajući period uspeha i romantike, a tri zodijačka znaka će posebno istaknuti svoju autentičnost i jedinstvenost.

Prema tumačenju astrologa, Mesec u Jarcu unosi harmoničnu ljubavnu energiju u živote određenih horoskopskih znakova…

Rak

S obzirom na Mesečev trigon sa Uranom, očekujte da ćete 11. januara moći osjetiti potpunu slobodu da budete svoji, uvjereni da će vas osoba koju volite i kojoj vjerujete prihvatiti onakvim kakvi jeste.

Prošla su vremena kada ste čekali potvrdu za svoje postupke, jer sada niste zainteresirani za odobrenje drugih. Svesni ste vlastite vrijednosti.

Devica

Ono što ovaj dan čini posebno različitim za vas jeste vaš stav, obuzet osjećajem superiornosti. Rijetko sebi dajete dozvolu da budete “sve što možete biti”, ali tokom Mesečevog trigona sa Uranom, osjećat ćete se sjajno zbog toga što ste to što jeste.

Vaš iznenadni osjećaj otvorenosti može iznenaditi one u vašem bliskom krugu jer niste uvijek skloni promjenama. Vaš partner će biti u miru, znajući da ne mora udovoljavati vašim zahtjevima.

Škorpija

Danas ćete biti okruženi mirom i ljubavlju, te ćete se potruditi zadržati takvo stanje. To će biti prilično lako tijekom trigona Meseca sa Uranom, jer ovaj tranzit podržava ideju razmišljanja izvan ustaljenih okvira.

Iako se to može pojaviti iznenada, Mesečev trigon sa Uranom potiče spontane akcije, a 11. januara 2024. možete zajedno s vašim romantičnim partnerom poduzeti nešto neobično što će vas iznenada približiti. Pružit ćete puno prostora i slobode svom partneru.

Izvor: Sensa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *