Menu Close

Oni koji često komentarišu vaš život to rade iz zavisti – Kako bolje razumjeti ljude kroz psihološke taktike..

Posvetite pozornost ljudskom ponašanju. Ponekad se njihova prava priroda krije tik pred vašim nosom, ali možda je ne primjećujete! Obratite pozornost na sljedeće elemente.

Ako osoba koja vam je bliska iznese negativno mišljenje o drugima, možete biti uvjereni da ima slične kritike i o vama. Kada neko kaže da trenutno nije spreman za ozbiljnu vezu, to može značiti da nije zainteresiran za dugoročne obaveze. Osoba koja je osjetljiva na kritike vjerojatno ima djelomično razumijevanje za njih.

Ako netko izražava neumjesne komentare o vama pod izlikom šale, budite oprezni, jer ponekad najbolje skrivene uvrede dolaze kroz šalu. Ako je neko ljubazan samo kad mu to odgovara, to ukazuje na nedostatak brige za tuđa osjećanja i naglašava prednost vlastitih želja.

Ako se neko trudi ispraviti svoje prošle greške, to ukazuje na iskreno žaljenje zbog njih. Izraziti želju za mirnim rastankom ukazuje na spremnost na tu odluku. Kada osoba iskreno dijeli radost zbog sreće drugih, to pokazuje sigurnost u vlastite odluke.

Ako netko konstantno iznosi negativne komentare o nekome, to može značiti da ta osoba želi nešto što ne može postići. Ako se neko ljubazno ponaša prema strancima od kojih ne dobiva nikakvu korist, to svjedoči o poštovanju prema drugima.

Ako netko želi osvetiti uvredu, to ne znači da želi obračun, već jednostavno želi opovrgnuti ono što je netko rekao ili učinio. Osoba koja može sagledati situaciju s perspektive suparnika zaslužuje poštovanje. Kada se osoba šali s nekim pokušavajući povrijediti tuđa osjećanja, to može ukazivati na nesigurnost.

Ako vas netko ne prati na važnom događaju, to može signalizirati da vam apsolutno nije važan. Onaj tko uvijek dolazi pokazuje koliko ste mu važni. Ako vam osoba obećava dobro ponašanje, ali pokazuje agresiju iza vaših leđa, to može ukazivati da je zapravo zla osoba, koja se boji pokazati to pred vama.

Budite oprezni prema osobi koja često mijenja prijatelje, automobile ili mjesto stanovanja, jer to može ukazivati na nepromišljenu osobu kojoj nije lako vjerovati. Ako vas netko stalno ispravlja, čak i kad ste u pravu, to može značiti da vas podsvjesno boji i želi se postaviti iznad vas.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *