Menu Close

Horoskopski znaci u svim situacijama – Ko uvek stavlja sebe na prvo mesto, a ko prvi priskače u pomoć….

Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni pristup suočavanju s izazovima.

U prvom horoskopu saznajte zašto su neki znakovi oprezni i smireni, dok drugi hrabro ulaze u vatru. U drugom horoskopu otkrijte pravu istinu o tome koliko je svaki znak dobar “materijal” za prijatelja.

Različiti su po svojoj otvorenosti, lojalnosti i načinu suočavanja s neprijateljima – bilo kao osvetoljubivi zlikovci ili kao opušteni pojedinci spremni na oprost.

Kakvi su u nevolji?

Ovan

Uvek prvi priskače u akciju, hrabar i neustrašiv. Srlja direktno u vatru, odgovarajući fizički ako je napadnut. Iako se ponekad kaje zbog preteranih reakcija, ne podnosi poraz i neprestano se bori da se izvuče iz nevolje.

Bik

Opaža opasnosti i pažljivo se povlači unazad da bi izbegao probleme. U poslovnim nevoljama povlači konce diskretno iz pozadine, koristeći uticajne kontakte. U ljubavnim problemima često pribegava emotivnom prejedanju kao načinu nošenja sa stresom.

Blizanci

Izuzetno brzo reaguje na neprijatne situacije, koristeći svoju intelektualnu oštrinu. Uvek ima “keca u rukavu” i vešto manipuliše situacijom. Intuitivno procenjuje ko mu može pomoći, te šalje poverljive poruke kako bi osigurao podršku.

Rak

Snalažljiv, koristi sentimentalnost i kukanje kako bi dobio vreme za razmišljanje. Često traži utočište u hrani, piću ili kod nadređenih gde je stekao povlastice cinkarenjem. Ukoliko mu to ne pomogne, koristi spletkarenje i optuživanje kolega kako bi preživeo.

Lav

Vešt u izbegavanju nevolje, Lav koristi sve raspoložive resurse da se spasi. Angažuje sve kontakte i poznanike, bez obzira na poziciju, kako bi mu izašli u susret. Njegova potreba za podrškom čini ga veoma veštim u izvlačenju iz teških situacija.

Devica

Inteligentna i pažljiva, Devica teško upada u nevolje. Ako se nađe u problemu, traži rešenje analizirajući sve opcije. Radije pomaže drugima da se izvuku iz nevolje nego da se fokusira na sopstvene probleme. U ljubavnim jadima, može potražiti pomoć psihologa ili astrologa.

Vaga

Vešto izlazi iz nevolje, koristeći kontakte i poznanstva. Komunicira sa mnogim ljudima, čak iako situacija nije povoljna, pretvarajući se da je sve u redu. U susretu s protivnicima, može biti nepopustljiva, tražeći pravdu i ne libeći se borbe čak i silom ako je potrebno.

Škorpija

Najveće izazove doživljava u ljubavi, a pronalaženje izlaza može biti teško, posebno ako je zaljubljena osoba uzrok problema. S druge strane, ostale nevolje za Škorpiju su uvek rešive. Čak i ako ne reaguje odmah, to ne znači da okleva, već bira najlukaviji pristup rešavanju problema.

Strelac

U nevolji, Strelac odmah koristi svoje veze i kontakte koje ima širom mreže. Bitna je pravilna selekcija osoba koje će mu pomoći, a taj izbor Strelac obavlja s lakoćom. Koristeći svoj “magični štapić”, Strelac se vešto izvlači iz raznih problema, bilo da su u pitanju pravna pitanja, saobraćajne situacije ili dobijanje vize za putovanje.

Jarac

Praktični Jarac se izvlači iz svih nevolja, jer je odličan u brzom razmišljanju, bilo da postane sopstveni advokat, spasilac ili savetnik. Iako je spreman da podnese mnogo patnje, retko traži pomoć od drugih. Jarac pamti one koji mu pomažu, a kada dođe vreme, ignoriše one koji su mu naneli nepravdu.

Vodolija

Iako deluje nonšalantno, Vodolija intenzivno razmišlja kako da izađe iz nevolja, posebno finansijskih. Brzo pozajmljuje novac od nekoga kako bi prevazišla krizu, koristeći svoj nekonvencionalni pristup situaciji. Međutim, partner koji je dobro upoznat s Vodolijinim razmišljanjem može ga naterati da “puže” kako bi se izvukao iz ljubavnih problema koje je često sam izazvao.

Ribe

Ribe mogu imati nepredvidive reakcije kada se suoče s nevoljama, od nervoze i depresije do blage histerije ili prave panike. Njihovo ponašanje izaziva sažaljenje i potrebu drugih da im pruže podršku. Ribe često brzo pronalaze izlaz iz nevolje, koristeći svoju sposobnost da deluju izgubljeno i izazivaju sažaljenje, što im pomaže da prikriju tragove dok opasnost ne prođe.

Kakav ste čovek čoveku?

Ovan

Ovan je impulsivan i pravedan, ne podnosi prljavu igru i odmah priskače u pomoć osobi u nevolji. Svojom spremnošću da pomogne stiče prijatelje, iako mu ponekad nedostaje strpljenja za one koji se žale na hronične probleme. Snalažljiv, spretan i duhovit, Ovan širi svoj entuzijazam na druge.

Bik

Bik se polako zagreva za prijateljstvo, ali kada postane nečiji prijatelj, to je za sva vremena. Pouzdan, veran, i posesivan, Bik ceni prijatelje po njihovoj spremnosti da mu pomognu kad mu je to potrebno. On teško podnosi pomisao da bi drugi mogli biti bolji prijatelji od njega.

Blizanci

Iako ima mnogo prijatelja, Blizanci se uglavnom uzdaju u sebe jer misle “trista na sat”. Njihov racionalan pristup situacijama često zbunjuje, a svojom sposobnošću uspostavljanja kontakata lako prikupljaju korisne informacije. Blizanci su opušteni i neobavezni, ali umeju biti opasni igrači u održavanju odnosa s prijateljima ili neprijateljima.

Rak

Rak ne direktno izražava svoju potrebu za pomoći, već okoliša i očekuje da prijatelji pročitaju između redova. Ako mu ne pružite pomoć kad mu je potrebna, pamtiće to. Njegova nesigurnost kao prijatelja dolazi iz promenljivih raspoloženja, ali može biti podrška kada mu se pristupi na pravi način.

Lav

Lav voli da pomaže i ceni zahvalnost drugih. Iako ne insistira na zahvalnosti, više voli da pomaže drugima nego da zavisi od tuđe pomoći. Samopouzdanje mu pruža osećaj moći i uticaja, ali Lav ostaje džentlmen ili “lafica”. Iako mu novac i profesionalno zadovoljstvo daju osećaj moći, ne koristi ih za manipulaciju.

Devica

Devica je spremna da izađe na kraj sa svim problemima. Sa svojom logikom i objektivnošću, Devica ne dozvoljava da je emocije ometaju u rešavanju problema. Spremna je pomoći prijateljima u nevolji, pružajući neprocenjivu podršku, dok neprijatelje mudro drži na distanci.

Vaga

Iako možda deluje površno, Vaga je veliki prijatelj, jer je rođeni advokat. Ona ume da sluša, zna da pruži savet i stavlja se u ulogu vašeg potencijalnog protivnika kako bi razmišljala kao on. Očekuje spontanost u prijateljstvu, te nerado traži pomoć od svojih prijatelja, nadajući se da će oni sami pružiti podršku.

Škorpija

Škorpiju ne treba smatrati neprijateljem. Ako vam je prijatelj, možete računati na njenu bezgraničnu odanost i lojalnost. Škorpija ceni poverenje i intimnost u prijateljstvu, ali treba joj vremena da to izgradi. Kada oseća izdaju, spremna je na osvetu, ali i na duboko razumevanje i podršku ako joj se obratite za pomoć.

Strelac

Strelac je odličan prijatelj u svakoj prilici i spreman je povući sve svoje veze kako bi vam pomogao. Ipak, treba paziti da mu se ne zamerite, jer može biti nezgodan i osvetoljubiv. Strelac je iskren u davanju saveta, a njegova elita u prijateljstvu može ga činiti snobovskim.

Jarac

Da biste postali prijatelji sa Jarcem, morate proći testove i provere. Iako se drži forme, kada ga zamolite za pomoć, može vas iznenaditi intimnošću i razumevanjem. Prijateljstvo sa Jarcom je trajno, ali teško ga je steći. Imajte ga radije za prijatelja nego za neprijatelja, jer on pamti izdaju.

Vodolija

Vodolija je pristrasna prema prijateljima i uvek ima izgovor za njihove postupke. Sklapa prijateljstva opušteno i lako, sa svojim ležernim pristupom životu. Pruža pomoć bez očekivanja zahvalnosti, pokazujući svoje plemenite osobine.

Ribe

Ribe su rođeni psiholozi, pružajući svoje rameno za plakanje. Ipak, treba izbegavati da im se poveravate ako imaju prijatelje koji bi mogli iskoristiti vaše slabosti. Ribe saosećaju s drugima i mogu duboko razumeti unutrašnje probleme, pružajući trajnu podršku kada im se obratite za pomoć.

Izvor:luftika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *