Menu Close

Uspeh i dobra energija pratit će ova tri znaka prema Majanskom horoskopu tokom cele 2024. godine….

Astrološka predviđanja drevnih Maja nagoveštavaju da će tri znaka ovog starog horoskopa doživeti izuzetnu naklonost zvezda tokom cele 2024. godine.

Od početka godine, rođeni u ovim znakovima majanskog horoskopa beleže brojne uspone, a taj pozitivan trend nastavlja se kako se godina približava kraju.

Otkrijte koji su to tri znaka Zodijaka prema majanskom horoskopu koji će doživeti veliku sreću tokom 2024. godine.

Zmija

Osobe rođene u znaku Zmije karakterišu snažan napon koji uvek teži održavanju ravnoteže između duhovnog i materijalnog. Osećaju se ispunjenima tek kada ove dve sfere života deluju u harmoniji, a početak godine je upravo takav bio.

Ranije sukobe i nesuglasice uspešno su rešavali sa poznanicima, što im je donelo unutrašnji mir. Sve ovo pratila je izuzetna i iznenadna uspešnost u radu, trend koji će se nastaviti i u narednim mesecima. Dugotrajan trud i rad napokon će rezultirati značajnim postignućima.

Slepi miš

Slepi miševi očekuju sreću u ljubavi i prijateljstvu. Ovaj znak je uvek fokusiran na odnose s drugima, a najviše su zadovoljni kada su i njihovi najbliži ispunjeni i srećni. Može se reći da njihova sreća zavisi od sreće drugih ljudi, što ponekad može uticati na njihove emocionalne stanje, ali u najvećem delu donosi im zadovoljstvo.

Jednostavno daju previše od sebe za druge, ali kada se okruže sličnim pojedincima postižu istinsko zadovoljstvo. 2024. godina će im doneti srodnu dušu – to može biti ljubavni partner ili prijatelj sa kojim će provoditi mnogo vremena zajedno i otkriti da dele slične kvalitete koje retko nalaze kod drugih.

Gušter

Zdravlje, ljubav i rad su na apsolutnom vrhuncu u životu Guštera. Trenutno ništa ne ide po zlu niti im izaziva tugu, ovaj početak godine je apsolutno savršen za njih.

U stvari, sreća ih prati već duže vreme, a dobra vest je da će se nastaviti samo u istom pravcu. Savet za njih je da budu malo oprezniji kada su u pitanju velike poslovne odluke i rizična ulaganja, a trebalo bi da podele više privatnih briga sa partnerom ili drugom bliskom osobom od poverenja.

Izvor: Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *