Zanimljivosti

Budite oprezni prema ljudima koji previše istražuju vaše probleme – Takvi imaju skrivene namjere…

Nisu svi ulazi u vaš život motivisani dobrim namerama, a posebno ne oni koji previše istražuju vaš privatni život.

Ako primetite da se neko previše interesuje za vaše probleme, strahove ili tajne, može tražiti vaše slabosti. Kasnije, kada dobije priliku, može ciljati upravo te tačke kako bi zadavao bol. Mnogi ljudi postavljaju pitanja o vašim problemima s ciljem nesvjesnog ponižavanja tokom vremena.

Kada počnete osećati poboljšanje i kada stvari krenu nabolje, takve osobe će vas podsećati na ono što bi vas moglo učiniti lošim. Poznavanje tuđih problema može biti uteha za one koji ne vole ljude i koji su vrlo osetljivi na tuđe uspehe, čak i one minimalne.

Takvima su nevolje drugih poput melema za dušu. Čim takvoj osobi neko priča o svojoj nesreći, ona procvjeta, njeno raspoloženje se primjetno poboljšava. A onaj koji drugome želi dobro, naprotiv, ne želi mnogo govoriti o problemima.

On je pravi prijatelj i on će isticati samo pozitivnu stranu svega kako bi svog prijatelja zaštitio i oraspoložio. Ali onaj ko se hrani tuđom nesrećom – sigurno će samo o tome pričati. Čak i kada promijenite temu na nešto pozitivnije, takav će se uvijek vraćati na vaše probleme.

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button