Menu Close

Lav, Devica i Vodolija prevazilaze ozbiljne probleme, donose važne odluke i doživljavaju duboku transformaciju do 19. maja …

Polako nam se bliži kraj nedelje, a period do 19. maja doneće mnoštvo izazova i prepreka.

Astrolozi napominju da će tri znaka Zodijaka posebno snažno osetiti uticaj Merkura u Biku, dok će poravnanje Marsa i Meseca doneti osećaj potpunog nezadovoljstva. Bićete primorani da donesete važne odluke i započnete novo poglavlje u svom životu.

Prema prognozi, Lavovi, Device i Vodolije moći će da prevaziđu ozbiljne probleme, shvate važne stvari i prođu kroz fazu duboke transformacije.

Lav

Lavovi, možda ste se već navikli na ideju da se vaš najveći životni san nikada neće ostvariti. Međutim, ove nedelje situacija bi mogla da se drastično promeni.

Bićete u stanju da prevaziđete sve izazove i prepreke i dodatno se približite svom cilju. Astrolozi predviđaju da će tranzit Meseca i Plutona kod vas izazvati nezadovoljstvo. U narednom periodu, neka vaša očekivanja neće odgovarati stvarnosti.

Međutim, nemojte trošiti previše vremena na razmišljanje o tome gde ste pogrešili. Po prirodi ste jaka i uporna osoba, i pravi je trenutak da krenete dalje. Vatra u vama uvek tinja i nikada nećete pustiti da se ugasi.

Devica

Device, kada ste započinjali vašu vezu, nadali ste se da ćete oboje rasti i razvijati se. Međutim, nedavno ste primetili da odnosi sa partnerom nisu tako harmonični kao što su nekada bili. Skoro ste prestali da komunicirate i čini se da više nemate zajednički cilj – samo koegzistirate u svakodnevnoj rutini.

Deluje da niko od vas dvoje nema energije da preduzme akciju, što vam smeta, ali istovremeno niste motivisani da napravite prvi korak. Vi morate postati katalizator promena – određene stvari neće se poboljšati same od sebe.

Preuzmite inicijativu da donesete važnu odluku. Ne morate se zadovoljiti malim stvarima kada možete postići velike ciljeve. Ne treba da dozvolite da vas bilo ko sputava u tome.

Vodolija

Vodolije, navikli ste da budete jaki i nezavisni, ali ove nedelje će vam trebati korisni saveti.

Zato se obratite se porodici i prijateljima kojima verujete.

Međutim, ukoliko se prema nekome otrvorite, možete očekivati da neka mišljenja možda neće biti ono što će prijati vašim ušima.

Kraj nedelje će doneti sukobe i razočarenja.

Važno je biti fleksibilan i izbegavati škakljive teme prilikom razgovora.

Treba da se fokusirate da pronađete rešenje za složen problem – opredelite se za kompromis i nemojte da krivite druge za nevolje u kojima ste se našli.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *