Menu Close

Februar donosi 8 izuzetno rizičnih datuma – retki događaji, budite oprezni!..

U februaru su zvezde ozbiljno komplikovale situaciju, budući da nas očekuje čak osam vrlo izazovnih datuma.

Stoga je od velike važnosti razumeti značaj svakog od njih, kako bi se adekvatno nosili s uticajem na naše živote i izbegli potencijalne probleme koje ovi dani donose. Februar se može nazvati mesecom posvećenim vezama, s obzirom da se u ovom periodu pojavljuju čak sedam datuma sa negativnom energijom i konotacijom.

Ova prilično jedinstvena koincidencija postaje još značajnija ako se uzme u obzir da nas 28. očekuje trostruka konjunkcija, što se retko dešava. Zbog toga, budite posebno oprezni.

5. februar – Pluton-Merkur konjunkcija

Prva povezanost će učiniti 5. februar izazovnim. Tog dana, Pluton i Merkur će se poravnati u odnosu na Zemlju. Astrolozi upozoravaju da bismo se 5. februara mogli suočiti s izazovima u ljubavnoj sferi i općenito u komunikaciji.
Ove dve planete mogu izazvati haos, čineći ljude sklonim češćim raspravama, željom da se jače brane u dijalozima i češćim sukobima. Budite pažljivi s rečima i postupcima 5. februara.

13. februar – Mars ulazi u znak Vodolije

Mars u Vodoliji ne može se smatrati negativnim, ali mu boravak u ovom znaku definitivno nije tako prijatan kao u Jarcu. 13. februara, zbog smanjenja pozitivne energije Marsa, možemo doživeti gubitak motivacije i produktivnosti. Iako to neće kritično uticati na vaš uspeh, bolje je pronaći snagu da ne budete lenji. Općenito, do 22. marta, dok je planeta u ovom Zračnom znaku, održaćemo želju za postizanjem uspeha i snažnom voljom.

14. februar – Mars u konjunkciji s Plutonom

Druga konjunkcija meseca ponovno će uključiti Pluton, ali ovog puta u odnosu na Mars. Dan će biti obilježen konfliktima i sukobima. Ljudi će vjerojatno češće željeti pokazati svoju nadmoćnost jedni drugima. Bit će to dan hvalisanja, natjecanja i bezobzirne dominacije, s željom da potčinite sve oko sebe.

16. februar — Venera ulazi u znak Vodolije

Venera u Vodoliji ne osjeća se loše, ali je definitivno izazovnija nego u Jarcu. To znači da ćemo 16. februara osjetiti snažan gubitak energije. Mogu se pojaviti zdravstveni problemi, posebno mentalni. Budite oprezni i nemojte se uzalud obeshrabrivati, podržite svoje najbliže.

17. februar – Venera u konjunkciji s Plutonom

Treća konjunkcija i ponovno Pluton. Sada neće moći dijeliti nebo s Venerom, što znači naglo pogoršanje njegove energije. Pokušajte provesti što više vremena sami tog dana, posebno ako ste pod utjecajem tuđih raspoloženja. Izbjegavajte energetske vampire i nemojte im dopustiti da utječu na vas na bilo koji način.

22. februar – Venera-Mars konjunkcija

Četvrta konjunkcija između Venere i Marsa obeležiće period gde ne treba očekivati diplomatski pristup ili traženje kompromisa u komunikaciji. Očekuje se povećanje svađa, sebičnosti, tvrdoglavosti, razdražljivosti, bezobzirnosti i nepristojnosti, posebno u međuljudskim odnosima.

23. februar – Merkur ulazi u znak Riba

Merkur u Ribama je izuzetno oslabljen. Ovo je najneugodniji položaj za ovu planetu. Mnogi će 23. februara možda iskusiti finansijske izazove, pa je tokom perioda od 23. februara do 10. marta preporučljivo izbegavati nepotrebne kupovine. Ovo posebno važi za sam dan tranzicije – 23. februar. Brojne finansijske transakcije mogu biti rizične ovog dana.

28. februar – Trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna

Najkritičniji dan u mesecu. Sunce, Merkur i Saturn će se poravnati i boriti za priliku da utiču na nas. Ovo će rezultirati haosom u svim oblastima života. Nijedna oblast neće biti izuzeta iz uticaja ova tri suprotstavljena objekta. Budite posebno oprezni tog dana i izbegavajte rizike.

Što se tiče povoljnih dana, u februaru će ih biti samo dva. Iako astrolozi i stručnjaci savetuju da ne paničite, važno je napomenuti da ni jedan od ovih osam događaja ne bi trebalo dugoročno značajno uticati na nas. Ipak, tokom jednog dana njihov uticaj može biti izuzetno negativan i moćan. Ostanite oprezni!

Izvor:luftka.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *