Menu Close

Muškarci otkrivaju 6 razloga zbog kojih pojedine žene doživljavaju usamljenost: Same ste jer stvarate previše komplikacija….

Žene često ponavljaju slične obrasce i teško pronalaze prave uzroke zbog kojih ostaju same i ne uspevaju pronaći odgovarajućeg partnera.

Razloga može biti mnogo, a neki od njih mogu biti povezani sa vama, a ne sa svima oko vas. Prema mišljenju mnogih muškaraca, postoji šest razloga zbog kojih su žene još uvijek same.

1.Same ste jer često djelujete namrgođeno i preozbiljno;

Muškarcima su žene koje su stalno ozbiljne i namrgođene jednostavno odbojne, i nisu zainteresovane za bilo kakav vid razgovora.

Čak i najlepša žena, ako često izgleda namrgođeno, postaje odbojna muškarcima.

2.Same ste jer postavljate prevelike zahtjeve;

Neki žene sebe smatraju pravim darom s neba, postavljajući muškarcima zahtjeve i prohtjeve koje jednostavno nisu u mogućnosti ispuniti.

Mnoge od njih zapravo nemaju mnogo toga da ponude muškarcu, dok istovremeno postavljaju nerealne zahtjeve. Kada muškarci razgovaraju s takvim ženama, često imaju osjećaj kao da komuniciraju s bankom koja neprestano povećava kamatu na kredit.

3.Same ste jer želite brak;

Kod nekih žena već nakon sat vremena susreta može se primijetiti da očajnički žele brak. One odmah smišljaju planove za budućnost, biraju vjenčanicu i razmišljaju o imenima za djecu.

Njihov cilj je staviti prsten na prst što je prije moguće, kako muškarac ne bi mogao “pobjeći”.

Muškarci žele biti sa ženom koja je laka, pomalo nepredvidljiva, i koja uživa u sadašnjem trenutku umesto pravljenja dugoročnih planova za narednih pet godina.

4.Same ste jer stvarate nepotrebnu komplikaciju;

Žene često prave dramu i svađe oko najmanjih stvari umesto da se fokusiraju na zabavne aspekte života. Muškarci cene mir i stabilnost, izbjegavajući stalni haos i konflikte.

5.Same ste jer niste spremne raditi na sebi;

Žena bi trebala pružiti ono što i sama traži od muškarca, angažirati se u ličnom razvoju i stalno tražiti smisao života. Stagnacija i otpor prema promjenama nisu privlačni muškarcima.

6.Same ste jer ne znate voljeti;

Mnoge žene ne shvataju pravu suštinu ljubavi i nisu spremne davati ljubav onoliko koliko je potrebno. Muškarci cene ljubav, nježnost i brigu, želeći doći u dom gdje su dobrodošli i gdje se osjećaju ugodno – a upravo je to ono što žena pruža.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *