Menu Close

Lava, Bika i Ovna Očekuje Životna Transformacija uz Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara…

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara najavljuje potencijalni procvat sreće za nekoliko Zodijačkih znakova, obećavajući trajne promene u njihovim životima i značajne preokrete u ljubavi.

Pitate se da li ste među srećnicima?

Lav

Tokom Mladog Meseca u vašem sektoru partnerstava, očekujte potencijalno fantastično poznanstvo koje bi moglo potpuno preoblikovati vaš život.

Središnji trenutak će biti konjunkcija između vašeg vladara, Sunca, i Plutona, koji će stvoriti dinamičan aspekt sa Uranom. Ovaj intenzivan spoj može prouzrokovati strastvene promene koje će zahvatiti sve sfere vašeg života.

Moguće je da će se susreti odviti pod neobičnim okolnostima, možda tokom putovanja, ili ćete se zaljubiti u osobu sa kojom niste ni očekivali da će se razviti veza.

Uran je povezan sa prijateljima, a s obzirom da sada utiče na sektor karijere, osoba koju sretnete može biti povezana sa vašim poslom.

Bik

Mlad Mesec će obasjati vaš sektor karijere, što može dovesti do interesantnog poznanstva na poslu ili čak romantične veze sa osobom koja ima viši društveni status od vas.

Devetog februara, Pluton, vladar sektora odnosa, započinje novi 20-godišnji ciklus, obećavajući temeljitu transformaciju u vašem pogledu na odnose.

Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najinteresantnije, osetićete upravo to u februaru!

Ovan
Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, će se povezati sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se ne prepoznajete, jer je Uran u sektoru samopoštovanja i može da izazove tako jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije.

Kao da si bio priključen na nuklearnu elektranu i ceo tvoj život je bukvalno počeo da titra od te ljubavi.

Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

Izvor: ATMA

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *