Menu Close

Žena se genijalno osvetila mužu za prevaru – Kako sam ga učinila neprivlačnim za sve žene…

Kako postupiti kada neko doživi izdaju od ljubavnog partnera? Da li se osvetiti ili ne? Prenosimo intrigantnu priču žene koja je upravo prošla kroz takvu situaciju.

Sa svojim bivšim suprugom provela sam 6 i po godina u braku, a prethodno smo se zabavljali tri godine. Bila sam čvrsto uvjerena da ga poznajem bolje od samog sebe, ali to iskustvo je bilo još jedan dokaz da se nikome ne može potpuno vjerovati, bez obzira na to koliko smo sigurni u svoje poznavanje te osobe.

On je bio jedan od onih ljudi za koje bih se zaklela da je najbolji čovjek na svijetu. Bio je najvjerniji, najdobrodušniji… Nikada mi nije dao razloga za sumnju. Njegov telefon i računar su mi uvijek bili dostupni, ništa nije skrivao i uvijek mi je dozvoljavao da ih “provjeravam”.

Rijetko kad sam čačkala po njegovim stvarima jer mi zaista nije davao povoda za ljubomoru. Moji prijatelji su mi uvijek govorili da sam prava srećnica što ga imam. I ja sam vjerovala tako… Sve do jednog dana kada se moj čitav svijet okrenuo naopačke.

Bio je to ponedjeljak, došao je ranije sa posla da se istušira i sredi za jako bitan poslovni sastanak koji je imao taj dan. Ponio je svojuj aktovku koju inače nikad ne donosi kući, već je drži u kancelariji. Dok se tuširao čula sam neobičan zvuk telefona.

Pošla sam da uzmem njegov telefon i odnesem mu, ali sam shvatila da to nije taj telefon koji zvoni. Bila sam zbunjena i isprva nisam mogla da shvatim odakle zvuk dolazi. Sve dok nisam prišla njegovoj aktovki i shvatila da ima drugi telefon.

Izvadila sam telefon i vidjela poziv koji dolazi od “Moja mačkica”. Sjećam se da sam se umalo onesvjestila. Srce mi je lupalo kao ludo, ruke su mi se tresle. Sjela sam na krevet, prekinula poziv, ušla u poruke i molila se u sebi da je to sve neka greška.

Hiljade ljubavnih poruka, i to ne od jedne žene, nego preko dvadeset njih. Sa svima se povremeno nalazio. Tada sam se jednostavno slomila na dva dijela. Shvatila sam da mi se od toga dana život drastično mijenja. Nikada se nisam osjećala više povrijeđeno nego tada.

Nisam mogla vjerovati da je osoba koju sam smatrala tako “dobrom” mogla nanijeti toliko zla osobi koju je voljela više od sebe. Zašto? Zarad ostvarivanja fantazija? Mogao je sa mnom razgovarati o tome da mu ih ostvarim, ali umjesto toga, trudio se da ostavi dojam “finog” i “dobrog” čovjeka.

Ono što je najgore, sve ih je dovodio u naš dom dok sam ja radila druge i treće smjene. Shvatila sam da moram uzvratiti istom mjerom. Kada je on bio tako bezosjećajan prema meni, odlučila sam mu vratiti istom mjerom. Prvo što sam učinila bilo je kupovina nekoliko kamera koje sam neprimjetno postavila u svaku prostoriju.

Mjesec dana sam se pretvarala da je sve u redu. Nakon tog razdoblja, prikupila sam dovoljno materijala da ga ponizim do kraja života. Na snimcima je bilo točno 15 žena s kojima je bio, od kojih je njih 13 bilo “sretno udato”, a preostale dvije su bile moje najbolje prijateljice.

Napravila sam internet stranicu s njegovim punim imenom i prezimenom. Objavila sam sve snimke i poslala link stranice mnogim ljudima, uključujući sve muževe tih žena, njihove roditelje, neke od kojih su imale odraslu djecu, pa sam i njima poslala. Također sam poslala njegovim roditeljima, kolegama, kolegicama, svim našim prijateljima i svim ljudima koje poznajem.

Tog istog dana ga je dočekala nova brava na stanu zbog koje više nije mogao ući. Sve stvari su mu dostavljene ekspresnom poštom sa trećeg sprata na ulicu. Nije ni pokušao da me nazove. Samo smo se vidjeli na dan razvoda. Sve što sam o njemu saznala dalje jeste da je dao otkaz i preselio se u drugi grad.

Stranicu sam obrisala, ali mislim da od istine neće uspjeti pobjeći jer je moja priča završila na portalima širom svijeta. Biće poznat po tome do kraja života. Nastavila sam dalje sa svojim životom, i sada sam srećnija nego ikada. Njemu želim sreću u potrazi za ženom koja će mu vjerovati i htjeti biti sa njim nakon svega.

Izvor:pult24,info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *