Menu Close

Mjesec u Jarcu donosi karmičke promjene, dok će se 3 znaka suočiti s odlučnim udarcima sudbine…

Kada Mesec, planeta koja odražava naše emocije, uđe u znak Jarca 8. februara, to će imati povoljan uticaj na Jarčeve, Bikove i Device.

Mesec u Jarcu predstavlja period kada se karakteristike ovog znaka mogu odraziti na emocionalno i intuitivno iskustvo ljudi. Dok je Mesec boravio u Strelcu, bili smo fizički i duhovno nemirni, ali i optimistični.

Sada, dok je u ozbiljnom znaku Jarca, većina će biti rezervisana, ozbiljna i oprezna, često potiskujući svoja osećanja. Ovaj period može doneti specifičan humor kao izraz potisnutih emocija. Emocije pod uticajem ove energije mogu biti suzdržane i neki se mogu povući kako bi izbegli izlaganje ili zbog osećaja ranjivosti.

S druge strane, neki će se osećati ambiciozno i odgovorno, praveći dugoročne planove na osnovu realnosti. Međutim, za druge ova energija može izazvati tugu i melanholiju.

Mesec u Jarcu….dužnost zove. Bićemo svesni i ograničenja vremena. Mnogi će shvatiti kako ga malo ima, malo za sve što je potrebno uraditi. Ova energija inače voli i da planira unapred. Još je tu i želja za uspehom, dugoročnim poslvima i aktivnostima. I ko se snađe blago njemu. Karijera u prvom planu….produktivnost. I prošlost prisutna, negde pritiska. Moguće su i neke prepreke od ranije sada aktuelne. I za sve to je potrebna disciplina, strpljenje, što srećom ova energija i pruža….

Možda ćete biti štedljiviji nego inače, mnogi postaju svesni da je štednja dobra stvar, samo ima li šta da se uštedi. Imaćemo više energije da shvatimo šta ima trajnu vrednost. Ambicije, postaju realnije, i planovi posebno oni vezani za karijeru i poslove kojim se bavimo. Vreme da se stavi prst na čelo i razmisli na duže staze i gde je dobro utrošiti vreme, energiju, ambicije, šta je vredno pažnje i šta može doneti realne rezultate!

Drugim rečima, ovo je dobro vreme da se preuzme kontrola u nekim segmentima života, pre svega u karijeri ali i tamo gde vam se nalazi kuća Jarca kroz koju tranzitira Mesec….

Za nekog ovo je vreme da se pogleda stvarnosti u oči, tako da je moguće i da poneko oseti neku vrstu ograničenja, kočnice, tuge…..

Mnogi bi mogli biti iz nekog razloga neraspoloženi, čak i ako nema opipljivog razloga za to….

Ovo je period koji nosi određeni pesimizam. Naši odgovori su suzdržani, teško se opuštamo, a opreznost postaje ključna kako bismo izbegli moguću povredu. Fokusiramo se na karijeru i ambicije, posebno na materijalne aspekte naših života, dok Mesec u Jarcu ojačava našu ambiciju, usmeravajući mnoge ka poslovnim poduhvatima i razvoju karijere.

Iako možemo biti posvećeni svojim ciljevima i obavezama, Mesec u Jarcu može dovesti i do emocionalne distanciranosti. Moguće je da se osećamo rezervisano ili suzdržano u izražavanju svojih emocija, težimoći da kontrolišemo svoje sentimente.

Tokom ovog perioda, možemo osetiti veću potrebu za priznanjem i poštovanjem od strane drugih. Mogu se javiti osećaji frustracije ako ne dobijemo prepoznavanje ili cenu za naš trud i rad.

Emotivna iskustva pod uticajem Meseca u Jarcu često se obrađuju na praktičan i racionalan način. Skloni smo analiziranju svojih emocija i traženju praktičnih rešenja za emotivne izazove.

Ove karakteristike Meseca u Jarcu oblikovaće način na koji doživljavamo i obrađujemo svoje emocionalno iskustvo tokom ovog perioda.

Izvor:luftika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *