Menu Close

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024.

Nova sedmica je pred nama, a u njoj nas očekuje Dan zaljubljenih.

Da vidimo šta nam donosi nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine. Ko će pronaći ljubav, a ko će ljubomorno čuvati svoju vezu?

OVAN

Posao: Još uvek se suočavate s određenim blokadama i nedovoljnom angažiranošću u poslu. Sreda i četvrtak mogu biti vrlo intenzivni, posebno u pogledu financija. Fokusirajte se na zadatke koji zahtevaju duboku analizu, istrajnost i istraživanje. Ovaj period nije povoljan za brzu zaradu.

Ljubav: Vaš partner ima poverenja u vas, iako će petak i vikend doneti emotivnu hladnoću. Sreda može biti povoljnija za sve slobodne pripadnike ovog znaka.

Zdravlje: Važno je da obratite pažnju na zdravlje urogenitalnog trakta.

BIK

Posao: Možda ćete se naći u situaciji da morate obavljati dodatne poslove, što vam može uzeti dragoceno slobodno vreme i izazvati nelagodu. Iako možda niste uvek otvoreni za saradnju sa drugima, sada je vreme da se prilagodite. Pomoć može doći od Blizanaca, Raka i Riba.

Ljubav: Vaša vladarka Venera pruža vam velike mogućnosti da dominirate u ljubavi. Vaša osećajnost i strpljenje privlače druge, što vam donosi uspeh. Ako ste sami, potražite svoju idealnu polovinu na mirnim mestima poput biblioteke, čitaonice ili skromnih restorana pored vode.

Zdravlje: Važno je da obratite pažnju na donji deo kičme koji može biti jako osetljiv.

BLIZANCI

Posao: Ova nedelja donosi odlične prilike za rad i pokretanje novih ideja. Kao Blizanci, volite promene i inovacije, ali možete se osećati konfuzno ako nemate stabilnog partnera koji vas usmerava. Jedan Lav može biti od pomoći u vašem radu, što može doneti uspeh u poslu.

Ljubav: Emotivno ste na dobrom putu ka sreći u braku. Ako ste u braku, osećaćete se ispunjeno. U vezi? Mogli biste razmišljati o braku i njegovim prednostima. Slobodni Blizanci trebaju se opustiti uz omiljenu muziku.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je sasvim dobro.

RAK

Posao: Možda niste zadovoljni svojim nadređenima. Emotivno ste osjetljivi, a situacije na poslu vas iritiraju, posebno ako osećate da vaše znanje i napore ne cijene. Ipak, Rakovi koji rade za sebe neće imati problema, osim možda sa finansijama, ali to se može riješiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi uživaju u šetnjama i druženju sa prijateljima te nisu zainteresovani za ozbiljnu vezu. Rakovi u braku brinu se o porodičnim stvarima, posebno o partnerovom ponašanju kod kuće i sa novcem.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vidom ili gornjim dijelom kičme.

LAV

Posao: Finansijski tereti su veliki. Mogli biste se naći u nevolji ako niste dovoljno stručni u onome što radite. Iskustvo igra ključnu ulogu u ovom periodu. Lavovi su obično ili potpuno posvećeni ili potpuno nezainteresovani, a polovični pristup obično ne donosi dobre rezultate. Ovo nije vrijeme za ulaganje u velike projekte; umjesto toga, možda biste se trebali fokusirati na poslove povezane sa nekretninama.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu očekivati pozitivne promjene, posebno u susretu sa Škorpijom petak ili subotu. Lavovi u braku će vjerojatno biti zadovoljni svojim trenutnim životom.

Zdravlje: Važno je obratiti pažnju na probleme sa išijasom.

DEVICA

Posao: Vaš vladar Merkur koji je ipak pravio stagnaciju na mnogim poljima, posebno u radu i saradnji sa drugima. Morate da se okrenete dobrim poslovnim kontaktima posebno saradnji sa vodenim znakovima koji vam odgovaraju po senzibilitetu, jer su intuitivni i mogu da doprinesu vašem napretku i samom poslovanju.

Ljubav: Ostavite sada po strani problem sa partnerom. Niste negde skoncentrisani da možete da se nosite sa raznim prepirkama ili bezveznim razgovorima koji vas umno umaraju.

Zdravlje: Sasvim dobro.

VAGA

Posao: Vizije vam nisu naklonjene. Kao da se osećate bezvoljno, malodušno. Kao da niste ona stara vesela Vaga koja podiže sve oko sebe. To je alarm, morate nešto da menjate. Niste dugo osetili promenu koja vam je potrebna. Da li ćete biti spremni da pokrenete sada, sami odlučite ali nikako da padnete pod sugestiju drugih.

Ljubav: Koliko ste raspoloženi sami znate kada je ljubav i emocija na redu. Svakako da nećete propustiti par dobrih zabava u gradu, a da li ćete biti u centru pažnje to bi bilo odlično jer se tako najbolje osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Prvi deo nedelje daje otežanje na polju realizacije novca. Imate saradnika Jarac ili Rak koji bi bili od pomoći da uradite nešto konstruktivno. Drugi deo nedelje veoma dinamičan. Pregovori u vezi novca, posla, objekta, radnog prostora, ulaganja….Svesni ste svoje moći tako da možete da računate na dobar poslovni dobitak.

Ljubav: Ako ste slobodni ubrzo ćete se vezati za nekoga ko nije slobodan. Prija vam tajna veza. Pronalazite neki smisao u skrivanju, to vas čini još strasnijim. Škorpija u braku ima više obaveza na poslu nego u kući.

Zdravlje: Čuvajte sebe, više.

STRELAC

Posao: Osećate veliku odgovornost prema svojoj okolini, što može biti opterećujuće s obzirom na vašu trenutnu emotivnu nestabilnost. Preferirate proverene projekte koji vas pokreću i doprinose vašem osećaju stabilnosti i finansijskoj sigurnosti. Važno je da razmislite o svojim zadovoljstvima i prioritizujete svoje potrebe, pa ne oklevajte da razmotrite alternativne izvore prihoda.

Ljubav: Osjećate se samodovoljno čak i u ljubavnom odnosu, što može uticati na razmenu strasti i emocionalne bliskosti u vašem braku. Važno je obratiti pažnju na komunikaciju i potruditi se da izrazite svoje osjećaje kako biste održali harmoniju u vezi.

Zdravlje: Važno je pratiti nivo šećera u krvi i obratiti pažnju na zdravlje kako biste održali svoje dobrostanje.

JARAC

Posao: Potrebna vam je dodatna zarada, a mogli biste se organizovati sami ili potražiti saradnju s Vodolijom koja će vam moći pružiti smjernice za takve poslove koji su u skladu s vašim unutarnjim potrebama. Čak i ako se osjećate psihički iscrpljeno, takav posao može biti koristan jer će vas izvući iz dosade i osjećaja samoće.

Ljubav: Emotivno se možete posvetiti vezi s jednom Vagom. Poznajete se dobro, a privlačnost je jaka. Međutim, moguć je izazov jer Vaga voli pažnju i stalno okruženje, dok vi možda niste toliko skloni takvom udvaranju. Ako ste u braku, važno je obratiti pažnju na kuću i imovinu jer mogu nastati problemi s pravne strane.

Zdravlje: Zdravstveno stanje je dobro.

VODOLIJA

Posao: Vrednost jedne Vodolije, znanje, sposobnost su veći nego što mislite. Mnogi vas ponižavaju zato što nemaju tu snagu kao vi. Saradnja sa Ribom, Rakom, Blizancima može biti od koristi. Verovatno ćete iziritirati nekog saradnika gde može da dođe do rušenja poslovne saradnje. Nemate nameru za tako nešto ali ipak obratite pažnju na samu komunkaciju.

Ljubav: Emotivno ste na dobitku. Imate sjajnu vezu koja je sve bolja i bolja iz dana u dan, sreća vas nekako prati kroz sve šta se dešava oko vas.

Zdravlje: Imate manju napetost.

RIBE

Posao: Morate da se odlučite kako biste nastavili saradnju sa jednim Bikom koji prilično voli da drži sve u svojim rukama. Imate tešku situaciju odluke ali prihvatite dobre stvari te saradnje. Bik je stabilan, zna sa novcem, ima strpljenje koje Vama zaista ponekad previše nedostaje. Ribe znaju da budu ponekad vrlo čudne, iako ste blagi, znate da se pretvorite u nepodnošljivu osobu koja stalno nešto zahteva.

Ljubav: Tako je ponekad i u ljubavi. Ako ste slobodni prepustite se emociji, ako ste u braku onda očekujete partnera koji će se žrtvovati za vaše ideje.

Zdravlje: Mogući problemi sa tiroidnom žlezdom.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *