Menu Close

Zašto muškarci pronalaze komplicirane žene i zašto ne mogu odoljeti njihovom šarmu?…

Većina žena pogrešno vjeruje da su zbog svoje kompleksnosti odbojne i teške muškarcima.

Gotovo uvijek je slatko i uzbudljivo ono što je komplicirano, a muškarac koji se odluči posvetiti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i dokazuje da je dobar partner na dugi rok.

Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje kompleksnosti odbojne i teške muškarcima, te da s njima ne mogu izaći na kraj i teško će pronaći životnog partnera. No, kao što obično biva, žene su kompleksne s razlogom.

Njihova kompleksnost ima svrhu i tu je da bi se muškarci razdvojili na one koji ženu žele samo na jednu noć i one “prave” koji će je zaista voljeti i cijeniti. Oni koji se posvete će se truditi da pokažu da žele ostati uz nju i da je vole. Žene svoju sposobnost koriste potpuno instinktivno, odnosno nesvjesno.

Muškarci često kažu kako se žene koriste psihološkim igricama. No, oni nisu svjesni da ni same žene nisu svjesne da to rade. Žele testirati muškarca koji je s njima i njegove namjere su iskrene. Koristeći svoju, takozvanu kompleksnost, saznaju više o njegovom karakteru i namjerama, te da li je vrijedan upuštanja u dugoročnu i ozbiljnu vezu.

Izvor:Still

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *