Menu Close

Venera i Mars donose sudbonosne promjene u ljubavi za ove 5 znakova u februaru 2024….

Venera i Mars će 17. februara 2024. godine ući u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, što označava početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove, jer ove dvije planete su ključne za ljubavna pitanja.

Ono što ovu konjunkciju čini posebnom jeste prisustvo Plutona, koji je već 22. januara ušao u znak Vodolije i koji će mijenjati ljubavne veze tokom cijele godine. To znači da će čak i oni koji su u čvrstom i srećnom braku biti suočeni s promjenama i iskušenjima iz univerzuma.

U vezama će se pojaviti nešto novo – više slobode, prozračnosti i lakoće. Na primjer, za neke će postati uobičajeno imati dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer su prema sudbini dužni proći kroz tu karmičku lekciju.

Bik

Venera, vaša vladarka, je u konjunkciji s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete doživjeti karmičko poznanstvo s osobom ili razgovor u vezi s službenim statusom veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti odgovoran je za tajne, pa možete doživjeti početak nove skrivene romanse, primjerice na poslu ili s nadređenom osobom.

Budite uvjereni da će ovog mjeseca započeti nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i utjecati na vaš život u cjelini.

Vaga

Venera, zajedno s Marsom i Plutonom, prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli doživjeti potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će se pojaviti leptirići u vašem stomaku zbog potpuno nove romanse.

Najvjerojatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna financijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a njezino spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) donijet će karmički susret i veliku promjenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas od veljače 2024. život upoznati s novim ljudima i pojavit će se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a također upravlja pitanjima osobne transformacije – ljubavni odnosi postaju vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Vjerojatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas partner u februaru pozvati da započnete zajednički život.

Osim toga, možete doživjeti veliku promjenu u ljubavi, čak do točke podele imovine i razvoda – Pluton često potpuno preinači kuću u koju ulazi.

Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, u februaru bi se mogli pojaviti problemi.

Vodolija

Očekuju vas velike promjene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati inicijator globalne transformacije odnosa.

Na primjer, u februaru razgovarajte s partnerom o tome koliko ste spremni i želite li postati roditelj, što znači da je vrijeme da odnos podignete na novu razinu.

Osim toga, možda ćete imati aferu s osobom koja će biti povezana s vašim poslom, a tada će se uredska romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se približavaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvijek promijeniti u februaru.

Najvjerojatnije će započeti nova veza i postat će sveobuhvatna za vas – Pluton uvijek ima učinak “crne rupe” i neopisivu magnetnu privlačnost za osobu. To je vrijeme kada jednostavno ne možete odoljeti.

Ako ste u braku, tada će Pluton promijeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner može predložiti da počnete živjeti odvojeno ili ćete stupiti u brak.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *