Menu Close

Dan zaljubljenih iz perspektive Jarca, Vodolije, Device i Škorpije: Više bi voljeli opuštanje na kauču i promatranje plafona…

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najljepši praznik u godini.

Očekuju da ovaj dan bude ispunjen romantikom, ljubavlju, pažnjom i obiljem divnih poklona. Sanjaju o provedbi ovog posebnog dana u ljubavi i intimi sa svojim partnerom na način koji će ih duboko dirnuti.

Međutim, postoje znakovi Zodijaka koji bi radije opustili se na kauču i promatrali plafon nego da se suoče s očekivanjima i tradicijama ovog dana.

Otkrijte koji su to znakovi Zodijaka koji s punim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinirani, ali isto tako skloni pesimizmu i ne vole da drugi određuju njihove postupke.

Njihova pragmatičnost im pomaže da planiraju svoje troškove i uštede novac, pa ne žele bacati novac na nepotrebne stvari.

Zbog toga ne vole kada im neko sugerira da trebaju kupovati poklone za svoje partnere samo zato što je Dan zaljubljenih, jer smatraju da to pokazivanje emocija mora biti autentično i spontano.

Vodolija

Iako su Vodolije inteligentne, društvene i kreativne, ponekad mogu delovati neodgovorno zbog svojih umjetničkih naginjanja.

Mogu potpuno zaboraviti na Dan zaljubljenih, ali to nije nužno zbog nedostatka interesa.

Ako zaista osjete inspiraciju za romantične geste, organizirat će nešto izvanredno za svog partnera.

Međutim, ako se osjećaju pritisnutima da nešto urade, vjerojatno će odgoditi ili jednostavno reći da trenutno nisu zainteresirani.

Devica

Device su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cveće, čokoladu koja se jede i preterano skupe večere izgleda glupo.

Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu.

Device su jednostavno previše logične da bi potrošile celu platu na ukrase od cveća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih.

Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile celi ovaj proces.

Takođe, Škorpionova ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini.

Izvor: zenskimagazin.rs, ATMA

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *