Menu Close

Emotivni karambol na vidiku! Bikove, Vage, Ovnove i Lavove čeka burna ljubav od 17. februara!…

Venera i Mars će 17. februara 2024. ući u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije. Ova astrološka pojava označava početak potpuno novog ciklusa u emotivnim odnosima za sve horoskopske znakove – obe planete su matične i pre svega vladaju ljubavnim aspektima.

Ipak, ono što ovaj odnos čini posebnim jeste prisustvo Plutona, koji je ušao u znak Vodolije 22. januara i koji će remetiti ljubavne veze tokom cele godine!

Čuvena ruska astrološkinja Julia Lifanova otkriva šta očekuje četiri znaka Zodijaka koja će najteže biti pogođena ovim tranzitima.

To znači da će čak i ljudi koji su u stabilnim i srećnim brakovima suočiti se sa promenama i iskušenjima koje Univerzum donosi. U vezama će se javiti nešto što ranije nije postojalo – više slobode, transparentnosti i lakoće.

Bik

Venera, vaš vladar, formira konjunkciju sa Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. Ovo ukazuje na mogućnost karmičkog susreta ili diskusije u vezi sa zvaničnim statusom vašeg odnosa tokom februara. Takođe, Mars u vašem horoskopu predstavlja tajne, pa biste mogli započeti tajnu romansu, na primer na poslu ili sa nadređenim.

Očekujte da ovog meseca počne nešto što će promeniti tok vaše ljubavne godine i imati značajan uticaj na vaš život!

Vaga

Venera, zajedno sa Marsom i Plutonom, prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor vašeg horoskopa odgovoran je za zaljubljenost, strast i flert. To znači da biste ove godine mogli doživeti potpunu transformaciju vašeg odnosa, jer će vam leptirići u stomaku probuditi interesovanje za potpuno novu romansu.

Najverovatnije će ova osoba biti finansijski ozbiljna, s obzirom na uticaj Plutona u vašem horoskopu na sferu novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a konjunkcija sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima) će dati karmički susret i veliku promenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. život će vas upoznati sa novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji upravlja vašim intimnim životnim sektorom i takođe upravlja pitanjima lične transformacije – ljubavni odnosi će postati vaše pravo gorivo za napredak.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u ebruaru! Najverovatnije će početi nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvek ima efekat “crne rupe” i neopisivog magnetizma za čoveka. To vreme kada jednostavno ne možete da odolite.

Ako ste u braku, onda će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno ili ćete se venčati.

Izvor: ATMA

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *