Menu Close

ASTRO ČETVRTAK: Škorpije danas ćete biti užurbani, pokušavajući da završite poslovne zadatke na vreme,Bikovi danas se ništa neće odvijati prema vašim planovima na poslu…

Astrološka prognoza za vaš horoskopski znak ovog četvrtka!

OVAN

U prvoj polovini dana možete očekivati povećanu tenziju u poslovnom okruženju. Bez obzira na to, bitno je da ostanete smireni jer će se situacija brzo promeniti. Moguće je da dođe do nesuglasica s kolegom, ali izbegavajte sukobe i pažljivo birajte reči. Srećom, popodne donosi poboljšanje raspoloženja i osveženje.

BIK

Danas se ništa neće odvijati prema vašim planovima na poslu, pa je najbolje prepustiti stvarima da idu svojim tokom. Važno je da ne forsirate rešavanje problema jer biste mogli samo da usporite ili zakomplikujete situaciju. Veče provedite mirno kod kuće sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Ako ste u kreativnoj industriji, danas ćete se osećati izuzetno inspirisano i produktivno. Međutim, ako vaš posao zahteva drugačiji pristup, budite oprezni jer su moguće greške i tenzija. Važno je da ostanete fokusirani na svoje ciljeve i da ne dozvolite da vas spoljašnje okolnosti poremete.

RAK

Danas ste tihi i fokusirani na obaveze, bez želje da se previše angažujete u društvenim interakcijama. Vaš cilj je da završite sve što treba i povučete se. Ipak, neki od vas mogu imati planove za lep susret ili izlazak s prijateljima, što će vam doneti pozitivnu promenu u rutini.

LAV

Imate osećaj da je potrebno malo više vremena da ostvarite svoje ciljeve, što je sasvim razumljivo. Balansiranje između obaveza i ličnih potreba može biti izazovno, ali se trudite da pronađete ravnotežu. Vaš odnos s voljenom osobom može biti promenljiv, ali komunikacija je ključna.

DEVICA

Jutarnja dešavanja mogu biti vrlo dinamična i brza za vaš ukus, što može zahtevati malo vremena da se prilagodite. Međutim, kako dan bude odmicao, osećaćete se sve sigurnije i bolje. Popodne i veče donose mogućnosti za nova poznanstva i druženja.

VAGA

Odlučili ste da danas nećete dopustiti da vas išta poremeti. Imate previše obaveza da biste se obazirali na nemirnu okolinu, i nećete dozvoliti drugima da vas ometaju svojim primedbama. U emotivnim odnosima lakše dolazite do kompromisa.

ŠKORPIJA

Danas ćete biti užurbani, pokušavajući da završite poslovne zadatke na vreme, istovremeno tražeći način da rešite neke lične ili porodične probleme. Iako vas sve to može iscrpiti, nećete odustati lako. Dan je povoljan da provedete vreme sa voljenom osobom u mirnoj kućnoj atmosferi.

STRELAC

Poslovni partneri mogu vas nervirati jer otežavaju situaciju, zahtevaju previše od vas ili menjaju planove u poslednjem trenutku. Ipak, uprkos nervozi, kada se sretnete sa voljenom osobom, brige će brzo nestati.

JARAC

Možda ćete biti zabrinuti zbog neočekivanih događaja, ali ne brinite – ovo je nešto što se može brzo rešiti. Ipak, sve to može iscrpeti vašu energiju tokom dana, pa je pitanje da li ćete biti raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Danas se potrudite da dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Nemojte donositi odluke na brzinu kako ne biste kasnije zažalili. Sa voljenom osobom budite nežni i pažljivi, možda ćete izbeći sukobe. Vaša promenljivost može biti izražena danas.

RIBE

Nemojte se previše oslanjati na druge danas. Vaši kolege možda neće ispuniti svoja obećanja, a i drugi mogu izneveriti. U poslu možete napraviti greške. Sa emotivnim partnerom možete imati nesuglasice. Pokušajte da ostanete smireni.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *