Menu Close

Kad vas muškarac ignoriše to znači da radite sve pogrešno – 7 trikova uspješnih zavodnica…

Kada vas muškarac ignorira, obično radite nešto pogrešno. Evo 7 trikova velikih zavodnica.

1.Zadržite se zauzetom. Cilj nije da se pretvarate da vam nije stalo, već da pokažete svoju ravnodušnost. Usredotočite se na svoje aktivnosti i pustite ga da se zapita zbog čega ste nezainteresirani.

2.Poigrajte se s njim. Nakon što ste neko vrijeme djelovali hladno, pokažite mu da je vaše srce još uvijek topl o i otvoreno.

3.Istaknite svoje zahtjeve. Pokažite mu da tražite najbolje za sebe. Neka zna da niste žena koja se lako prilagođava, već imate čvrst karakter – to muškarci cijene.

4.Stavite telefon sa strane. Kada vas muškarac ignorira, ostavite ga na miru. Nemojte mu pisati. Nemojte provjeravati njegovu aktivnost. Ne čekajte njegov poziv.

5.Ne prilagođavajte se. Ako muškarac redovito ignorira vaše poruke, a zatim se javi, nemojte odmah odgovoriti. Inače, neće poštovati vaše vrijeme i mislit će da ste uvijek dostupni.

6.Flertujte s drugima. Ako vaš muškarac ne cijeni vašu prisutnost i ignorira vas, zapamtite da on nije jedini muškarac na svijetu. Dopustite si da flertujete s drugima, barem radi vlastitog samopoštovanja.Samo pazite da ne pretjerate i da ne koristite druge ljude samo radi osvete.

7. Imajte strpljenja. Žene često prenaglašavaju svoje emocije, što može uplašiti muškarce. Dakle, ako ste bili previše otvoreni ili senzualni u izražavanju svojih osjećaja, možda ga je to prestrašilo. Nemojte žuriti, pustite stvari da se odvijaju prirodno.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *