Menu Close

Tamara Globa otkrila koji će znak Zodijaka imati jednu od najboljih godina života u 2024….

Proslavljena i često citirana ruska astrologinja Tamara Globa izdvojila je jedan horoskopski znak koji će doživjeti nevjerojatan niz događaja koji će ubrzano promijeniti njihov život nabolje.

Istaknula je da je horoskop za tekuću 2024. godinu posebno povoljan za Lavove.

Pripadnici ovog znaka napokon će moći opustiti se i potpuno uživati u životu. Riješit će mnoge financijske probleme, pa čak postoji izgled da će njihova financijska situacija biti bolja nego ikad prije.

Moguće je da će neočekivani profit stići od nekog starog projekta ili zaboravljene investicije, prema “Klops.ru”. Napredak u prihodima bit će posebno izražen u proljeće i ljeto.

Ova godina bit će posebno dobra za njih i u karijeri; astrološki savjet je da se posvete kreativnim i intelektualnim aktivnostima, te završe sve nedovršene poslove koje su odgađali za budućnost.

U proljeće ih čeka veliki uspjeh ako rade s ljudima iz inozemstva. Lavovi će doživjeti talas sreće i putem prijatelja ili kolega koji će ih dovesti do sjajnih prilika.

Iako će cijele godine biti miljenici Univerzuma, studeni i prosinac bit će posebno specijalni – tada slijedi početak velikih promjena koje najavljuju dobar period na duge staze. Novi posao, nova ljubav, nova interesovanja – budite spremni na sve i vjerujte u sebe.

Tamara Globa savetuje oprez u prvoj polovini proleća i u kasnom letnjem periodu – Lavoi bi trebalo da se čuvaju krađe automobila ili većeg kvara na njemu, te postoji rizik od udesa na putu.

Izvor: Atil/Klops.ru

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *