Menu Close

Stvari koje nikada ne treba da tolerišete u vezi: Osobe koje cene sebe će odmah otići od ovakvih partnera…

Otkrijte kakvo ponašanje nikada ne biste trebali tolerirati u emocionalnoj vezi!

Osoba koja poštuje sebe ne pristaje na manje od onoga što zaslužuje. To znači da čim partner pokaže nezainteresovanost, ona je spremna da ode. Iako može zvučati strogo, uopće nije, jer niko ne želi gubiti dragoceno vreme.

Oni koji cene sebe ne prihvataju manje od prave ljubavi. Radije će biti sami nego tolerirati loš tretman i manipulaciju. Evo što osoba koja poštuje sebe nikada neće tolerirati u vezi, bez obzira na privlačnost.

Sebičnost i egoizam

Očekuje se da partner bude materijalno velikodušan i pokazuje pažnju i ljubaznost iz istinskog osećaja. Osoba koja poštuje sebe neće tolerirati prelazak granica. Ona traži partnera koji je pažljiv i ljubazan iz istinske želje da doprinese. Osoba koja veruje u sebe želi iskrenog i saosećajnog partnera.

Škrtarenje

Osoba koja poštuje sebe želi partnera sa samopouzdanjem i velikodušnošću, bez očekivanja uzvratne koristi. Ne želi sebične i škrtičave ljude u svom životu.

Loša komunikacija

Efikasna komunikacija je ključna za zdrav odnos. Ravnodušnost nije prihvatljiva. Osoba koja poštuje sebe ceni kvalitetne razgovore više od broja. Očekuje otvorenost i spremnost na razgovor o različitim temama.

Nedostatak podrške u teškim vremenima

Osoba koja poštuje sebe želi partnera koji je strpljiv, pun razumevanja i koji je tu kada stvari postanu teške. Ne tolerira povlačenje i nedostatak interesa. Svesna je da ne treba neko ko nije uz nju kroz uspone i padove.

Nepoštovanje privatnosti

Poštovanje privatnosti je ključno za zdrav odnos. Osoba koja poštuje sebe razume potrebu za ličnim prostorom i vremenom za sebe. Očekuje isto poštovanje od partnera. Ne želi odnos koji je ispunjen nadmetanjem ili posesivnošću.

Izvor: Sensa/A.S.

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *