Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 06. MART 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 06. mart 2024. godine.

OVAN

Osjećate se inspirisano novim poznanikom koji ostavlja odličan utisak, pa čak razmatrate početak zajedničke poslovne saradnje. Smatrate svoj brak stabilnim, ali niste svjesni da vaš partner flertuje sa drugom osobom. Ipak, generalno se osjećate dobro.

BIK

Na poslu nema značajnih dešavanja i sve ide po ustaljenom toku. Vi ste prilagodljivi, ali osjećate nedostatak kondicije što se tiče zdravlja. Najzanimljiviji trenuci na poslu su flertovanja.

BLIZANCI

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer ste sve dobro organizovali i jasno znate što želite postići. Međutim, kada je ljubav u pitanju, osjećate se pasivno i plašite se pokazivanja emocija prema simpatiji. Zdravlje je stabilno.

RAK

Vaša sposobnost komunikacije je trenutno vaše najjače oružje na poslu, što vam pomaže da uspješno uspostavite nove poslovne dogovore. Ipak, odnos sa partnerom nije najbolji, a osjećate prisustvo tajne osobe na koju mislite. Zdravlje je solidno.

LAV

Oblast suđenja je loše prikazana, što može rezultirati problemima u slučaju bilo kakvog spora. Niste u potpunosti zadovoljni emotivnom sferom, osjećajući da je vaš odnos postao rutina. Također, mogući su problemi sa zubima.

DJEVICA

Na poslu vas očekuju teškoće koje nećete uspjeti da riješite. Očekuje vas finansijski dobitak što vam popravlja raspoloženje. U potpunosti se posvećujete bračnom partneru. Zdravlje nije najbolje. Pritisak je sklon oscilacijama.

VAGA

Posao se odvija po uobičajenom ritmu, ali vaša kreativnost vas motivira da razmišljate o proširenju poslovne ponude. Možda sebe obmanjujete da niste ozbiljno zainteresovani za osobu s kojom flertujete. Mogući su problemi sa stomakom zbog loše hrane.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslu, ali imate dosta obaveza koje obavljate istovremeno. Razmišljate o ulasku u tajnu vezu i planirate kako da se približite simpatiji. Vaše zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Vaša poslovna situacija je stabilna, ali osjećate nedostatak novih izazova, pa planirate novi poslovni projekat. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom, ali biste trebali obratiti pažnju na prekomjernu konzumaciju slatkiša ili alkohola.

JARAC

Ako razmišljate o novom poslu, očekuje vas razgovor za posao i moguća ponuda. Iako osjećate privlačnost prema zauzetoj osobi, ne prilazite joj zbog toga. Vaše zdravstveno stanje je stabilno.

VODOLIJA

Možda niste potpuno fokusirani i realni u vezi sa poslovnim planovima koje pravite. Održavate redovnu komunikaciju sa simpatijom, ali morate biti svjesni da su vaši poslovni planovi možda nedostižni. Također, mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna. Zbog toga razmišljate o daljem proširenju posla i na koji način to da postignete. Ukoliko ste korisnik društvenih mreza predstoji vam kontakt sa neiskrenom osobom. Stomak je osjetljiv.

Izvor:ibalkan.net

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *