Menu Close

6 Mogućih Znakova da Muškarac koji Prestane Voljeti Ženu Nalazi Zamjerke u Svim Situacijama…

Mnoge žene su upoznate s osjećajem bespomoćnosti koji ih obuzme kada iznenada shvate da muškarac želi prekinuti. Ono što je najgore je to što se čini da se ništa ne može učiniti.

Nećete promijeniti mišljenje muškarca koji je već odlučio da želi nastaviti dalje bez vas. Jedino što možete učiniti je prepoznati znakove koji ukazuju na to da muškarac priželjkuje raskid i na vrijeme pokušati to spriječiti. Prema muškarcima, postoje znakovi koji će pomoći ženama da shvate da njihov partner želi prekinuti vezu.

Muškarci u takvim situacijama često ne izražavaju svoje osjećaje direktno, možda osjećaju sažaljenje ili žele izbjeći konflikte, možda tek pripremaju teren kako bi saopćili svoje osjećaje. Međutim, postoje određeni znakovi koji jasno ukazuju da se veza bliži kraju, a to su sljedeći:

Smišlja neke glupe izgovore zašto se ne može sastati s tobom: Ako vam muškarac kaže da se ne može sastati s vama jer je previše zauzet, nemojte odmah paničariti. Možda zaista mora obaviti neke važne stvari i ne može ih prebaciti za kasnije.

Ali, ako se konstantno pojavljuju takvi izgovori, a oni su nekakvi glupi, čudni i apsurdni, onda se pripremite na činjenicu da možda ima planove za budućnost koji ne uključuju vas. Svađa se s tobom zbog sitnica. Muškarci uopšte nisu skandalozna bića.

Oni nastoje smiriti dramatične situacije jer su osjetljivi na emocionalno stanje žena. Ako muškarac počne izazivati svađe oko sitnica, to može biti znak da namjerno želi izazvati sukob kako bi brzo okončao vezu.

Ne dijeli s vama što se događa u njegovom životu. Ako se sve više povlači u sebe i manje priča o svojim doživljajima, to ukazuje na to da gradi svoj život izvan vaše veze. Gubi interes za razgovore o vašem odnosu i ne pokazuje više interes za njegovo unapređenje.

Stalno je nezadovoljan s vama: Ako muškarac počne zamjerati, uvijek je nezadovoljan vama, kritizira vaše postupke, izgled itd., To je loš znak. Muškarac koji iskreno voli – prihvaća i mane svoje partnerice ili ih ignorira.

No, stalna kritika trebala bi vas upozoriti, budite spremni na činjenicu da bi uskoro mogao poželjeti prekinuti vezu s vama. Drage žene, ako prepoznate ove znakove na vrijeme, razmislite o vašem odnosu, uštedjet ćete svoje vrijeme i živce!

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *