Menu Close

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024.

Mart se polako zahuktava. Proleće se približava, a s njim dolaze i promjene u našim životima. Pogledajte nedeljni horoskop od 13. do 19. marta 2023. godine.

Kome će ova sedmica donijeti uspjeh na poslu, kome ljubavni brodolom, a ko će biti iznenađen susretom s osobom iz prošlosti.

OVAN

Posao: Ovnu će ova nedelja doneti poslovni uspeh, dinamičnost i aktivnost, sa mnogo inovativnih ideja.

Jedino što može poremetiti ovu poslovnu harmoniju je problem koji su Ovnovi skoro zaboravili, neki zaboravljeni dokument koji se sada ponovo pojavljuje i izaziva nervozu, jer Ovnovi uvek teže čistim situacijama. Ovaj problem, ili nešto što iskače iz prošlosti, može destabilizovati Ovnove na poslovnom planu.

Ipak, budući da je ovo njihov mesec, bilo šta da se desi, rešiće sa lakoćom. U tome će im uveliko pomoći Mars koji se nalazi u prijateljskom znaku Blizanaca.

Ljubav: Kao što je najavljeno prethodne nedelje, Ovnovi su imali tajanstvene ljubavne situacije, ali ova sedmica će biti povoljnija za ljubavne odnose. Najbolje će proći oni koji nisu upleteni u romantične, ali tajanstvene situacije koje su ih dovele do dilema.

Ova sedmica donosi Ovnovima povoljnije okolnosti za ljubav, te je krajem nedelje moguće zaljubljivanje i stvaranje lepe, ali realne romantične priče. Ovnovi će pozitivno odgovoriti na ovaj ljubavni izazov.

Zdravlje: Zdravlje je dobro, Ovnovi ne bi trebalo da imaju ozbiljnije probleme, mada je prisutna nervoza. Potrebno je obratiti pažnju na disajne organe, kao i na viruse i različite tipove alergija.

BIK

Posao: Poslovna nedelja Bikovima može donijeti neočekivane probleme, sukobe s kolegama i osjećaj nepravde. Bikovi su iznenađeni ponašanjem jednog kolege kojeg su smatrali korektnim i prijateljski nastrojenim, a sada shvataju da to možda nije tako.

Savjet za Bikove je da ove nedelje izbjegavaju nepotrebne komentare i da zadrže mnoge misli za sebe zarad dugoročnog dobra. Ova nedelja nije povoljna za konflikte, pa Bikovi trebaju prepustiti takve situacije drugima i zapamtiti poslovicu “ćutanje je zlato”.

Ljubav: Bikovi su i ove nedelje suočeni s velikim iskušenjima u ljubavi, ali sada situacija postaje realnija, iako se još uvijek osjećaju posljedice prethodne nedelje. Zauzeti Bikovi koji nisu upleteni u tajne veze mogu odahnuti, dok oni koji jesu možda će se suočiti s razočaranjem krajem nedelje kad shvate pravu prirodu svoje veze.

Slobodni Bikovi mogu nastaviti graditi dobre temelje za buduće ljubavne odnose koji ih očekuju u narednim mjesecima.

Zdravlje: Bikovi bi trebali obratiti pažnju na grlo i disajne organe, početi jesti zdravije, manje, ali redovnije obroke te izbjegavati veće skupove ljudi kako bi smanjili rizik od virusa. Pametno odlučivanje je ključno jer je zdravlje na prvom mjestu.

BLIZANCI

Posao: Blizanci su ove nedelje rastrkani na sve strane, puni energije i brzine, spremni da postignu sve što zamisle. Pod uticajem Marsa, obasuti su energijom i hrabrošću te u lepom aspektu sa Jupiterom i Saturnom – mogu sve.

Važno je da obrate pažnju na komunikaciju s drugima i pažljivo odmere svaku izgovorenu reč, jer jezik može biti brži od pameti. Ovo je izuzetno plodan period za Blizance na poslovnom planu.

Ljubav: Prošla nedelja donela je konfuziju u ljubavni život Blizanaca, a taj period se i dalje provlači kroz početak ove nedelje. Mogući su sukobi s partnerom, ali krajem nedelje dolazi olakšanje, a slobodni Blizanci mogu upoznati dinamičnu i nestrpljivu osobu.

Oni koji su se upustili u tajne veze prošle nedelje mogu se suočiti s posledicama, uključujući razočaranje ili osudu stalnog partnera, pa čak i eventualni raskid ili razvod.

Zdravlje: Iako je nedelja poslovno uspešna, Blizanci moraju voditi računa o zdravlju. Respiratorni sistem, koji je inače njihova slaba tačka, može biti izložen stresu, pa mogu doživeti upale sinusa, prehlade, kijavicu, alergijske reakcije, što će im zadati probleme tokom nedelje.

RAK

Posao: Prošle nedelje Rakovi su tajno pravili planove za budućnost na poslovnom planu, ali kraj ove nedelje može doneti neočekivane komplikacije u vezi s tim.

Iako nisu veliki ili nepremostivi problemi, Rakovi izgleda ostaju bez potrebne energije i entuzijazma. Ideje koje su prošle nedelje izgledale privlačno, ove nedelje gube svoj sjaj, ali ovakav stav neće ih dugo držati, jer se uskoro vraćaju normalnom radnom ritmu.

Ljubav: Kada je reč o ljubavi, Rakovi mogu biti srećnici koji nisu pod lošim Neptunovskim uticajem prošle nedelje. Za njih Neptun donosi kvalitetnu ljubavnu priču.

Oni koji su bili slobodni i upoznali su novu osobu prošle nedelje, nastavljaju svoju ljubavnu priču s puno romantike i entuzijazma, čak i energičnije. Oni koji su uplovili u tajne veze i afere verovatno su razotkriveni ili će to uskoro biti, ali to nije bitno ako je nova ljubav zaista vredna prekida.

Zdravlje: Rakovi i ovu nedelju treba obratiti pažnju na želudac, psihosomatske tegobe i glavobolje izazvane stresom. Oprez u saobraćaju je takođe važan, bez obzira da li ste vozač ili pešak.

LAV

Posao: Ova poslovna nedelja kod Lavova počinje pomalo uspavano i tromo, ali kako vreme odmiče, postaje sve dinamičnija, puna izazova i iskušenja. Može se javiti želja da kolegama kojima već odavno šutite, sada sve iznesete u lice. Dosta nervoze se nakupilo u vama, a čini se da će vam ovog puta jezik raditi brže od pameti.

Savet je da pre brojanja do deset pre nego što uđete u verbalni okršaj sa poslovnim partnerima, jer ovaj trend će biti prolazan, pa biste mogli zažaliti zbog izgovorenih reči, ili barem po vašem mišljenju opravdanih komentara.

Ljubav: Na polju ljubavi kod Lavova i dalje vlada neko tajanstveno raspoloženje, kao da ne želite da delite svoje emotivno stanje sa okolinom. Moguća je veza sa vrlo tajanstvenom i mističnom osobom, verovatno u znaku Škorpije, ali bilo bi poželjno da dobro istražite teren na koji stupate, kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.

Zauzeti Lavovi su i dalje u iskušenju da uđu u tajnu vezu, ali moraju biti svesni da će posledice toga uslediti vrlo brzo. Savet je da ostanu verni svom stalnom partneru.

Zdravlje: Lavovi bi mogli da imaju problema sa disajnim i respiratornim sistemom ove nedelje, postoji opasnost od virusnih infekcija, kao i svih blažih oblika prehlade, od obične malaksalosti do gripa, sinusa i naročito glavobolje pred kraj nedelje.

DEVICA

Posao: Što se poslovne nedelje Devica tiče, situacija je skoro nepromenjena od prošle nedelje. Device su pretrpane poslom, ne znaju gde im je glava, a one, koje su inače vrlo sistematične, nešto se ove nedelje ne snalaze najbolje, pa još na sve to, ulaze i u konflikte sa kolegama, koji čini se, napadaju ih bezrazložno.

Ono što je važno znati, Device, to je da nijedno stanje ne traje večno, pa ni vaša nepovoljna poslovna situacija neće trajati zauvek. Malo možete pasti i u depresiju čak zbog ove situacije, a razmišljate i o promeni posla.

Ljubav: Device su bile dosta rezervisane prošle nedelje kada je ljubav u pitanju, i ove nedelje se to pokazuje kao izuzetno pametno sagledavanje situacije. Naime, osoba koja se pojavila u njihovoj blizini i bila veoma zavodljiva, već krajem ove nedelje, može se pokazati kao veliko razočarenje.

Dobro je da se većina Devica i nije upuštala u ovu priču, jer im od početka je nekako delovala sumnjivo.

Zauzete Device već duže vreme muči sumnja da li ih partner vara, jer se čudno ponaša, menja se, menja neke svoje navike, pa Device više u svom partneru ne prepoznaju istu osobu sa kojom su započeli vezu ili brak. Nažalost, mnogim Devicama će ovo biti početak kraja što se tiče dugih veza.

Zdravlje: Sve se skupilo, drage Device, u ovih par nedelja, baš sve. Ni zdravlje nije izuzetak. Nervoza, melanholija, depresija čak, sve to može vas odvesti do psihosomatskih oboljenja, pa su bezvoljnost, malaksalost, glavobolja više nego mogući.

Da sve bude komplikovanije, krajem nedelje moguća je i zubobolja. Posetite stomatologa na vreme.

VAGA

Posao: Poslovna nedelja kod Vaga uspešna, jer mogu da zahvale Marsu, prijateljski nastrojenom u znaku Blizanaca i u trigonu sa Jupiterom i Saturnom. Ovde ima svega na poslovnom planu, i novih ideja, i rešavanja starih, zaboravljenih problema, uglavnom Vage su hiperaktivne ove nedelje na poslu, ali što je najinteresantnije, više su raspoloženi da budu logistička podrška, tj, da verbalno upućuju, daju savete šta i kako uraditi, nego da urade sami.

Pa dobro, Vage, i takvi periodi su dobri, a nekada je potreban prirodni diplomata, kao što ste vi, da nadgleda i usmerava druge.

Uživajte dok možete u ovom statusu, jer će potrajati još neko vreme, a zatim se sve menja.

Ljubav: Privlačna osoba koja se pojavila u okruženju Vaga i dalje je tu, medjutim, nešto nije kako treba, odnosno, Vage instinktivno osećaju da nešto nije u redu, ili da se iza fasade harizmatične, neodoljive osobe ipak krije neko ko je u dubokom antagonizmu sa njima. I u pravu su.

Krajem nedelje će osoba koja se predstavljala kao sušta nežnost, pokazati i svoju drugu stranu, i zbuniti Vage, a istovremeno ih uveriti da su bili u pravu što nisu verovali u ovu naizgled bajkovitu romansu.

Ipak, ova osoba kao da ne odustaje lako, pa je čak moguć i niz nekih rasprava ili čak neko ozbiljnije sučeljavanje sa njom.

Zdravlje: Vage, posetite zubara pod hitno. Glavobolje koje vas već duže muče mogu poteći od problema sa zubima, pa što pre rešite taj problem. I za Vage kao i za ostale znake zodijaka, na snazi je upozorenje o respiratornim infekcijama o čemu je već bilo reči.

Predostrožnost na prvom mestu.

ŠKORPIJA

Posao: Škorpijama ova nedelja počinje nešto mirnije nego prethodna, odnosno polako se uhodavaju u brži poslovni ritam, mada posla zaista ima preko glave. Nešto na šta su Škorpije više fokusirane ove nedelje su finansije, i tu se bore da ostvare maksimum, pa i što se samog posla tiče, zaista se predaju radu, da bi i zarada bila veća.

Medjutim, nervoza koja se pojavljuje je neminovna, pa možda i poneka rasprava sa kolegama. Ipak, sve u svemu, mirna radna nedelja pred Škorpijama.

Ljubav: Kada je o ljubavi reč, kao i Rakovi i Ribe, Škorpije su od znakova kojima je stelijum u Ribama prijao na bilo koji način, bilo da su sami i sreli svoju srodnu dušu, bilo da su zauzeti, i da su obnovili stari žar i rasplamsali ljubav sa već postojećim partnerom.

Krajem nedelje, ljubav može postati dinamičnija, partner strastveniji, što Škorpijama i prija, tako da je sve pod kontrolom.

Čak i Škorpije koje u ovom periodu nisu naišle na srodnu dušu, ili su same, osećaju neki dubok mir, i sa strpljenjem čekaju na onu svoju pravu ljubav da se desi, jer je bukvalno osećaju u vazduhu.

Zdravlje: Škorpije, ove nedelje čuvajte bešiku i donji deo stomaka, što inače i jeste vaša osetljiva tačka. Moguće su prehlade, kao i urogenitalne infekcije, koje su uporne i iznurujuće za lečenje, pa je savet bolje sprečiti nego lečiti.

Počnite da koristite neki dobar detoks čaj, koristiće vam više nego što mislite.

STRELAC

Posao: Kod Strelca sve do kraja nedelje situacija nepromenjena kao i prošle nedelje. Pomalo teška, napeta situacija na poslu, dosta nepravednih optužbi na račun Strelca nastavlja se do kraja nedelje, a onda sledi polako oslobadjanje od takve energije na poslovnom planu, i sve se vraća u normalu, kao da se ništa nije desilo.

Sva je sreća da Strelci nisu zlopamtila. Neki drugi zodijački znak bi na njihovom mestu već planirao hladnu osvetu za sve one koji su mu ove teške dane učinili još težim. Ali ne i Strelac.

Ljubav: Kako na poslu, tako i u ljubavi…kraj nedelje donosi olakšanje Strelčevima. Strasti se smiruju, bespotrebne rasprave i ljubomorne scene koje partner pravi polako prestaju, ali pomalo gorak ukus u ustima je Strelčevima ostao od svega toga. Oni su pre svega osobe koje ne vole stegu, a kamoli bezrazložne svadje, posesivnost i dramatičnost, a upravo ih je to snašlo prošlih nedelja.

Da, kraj ove nedelje donosi smirenje, ali postavlja pitanje sad Strelac: “da li je ovo prava osoba za mene”? Odgovor je dragi Strelčevi – verovatno ne.

Zdravlje: Respiratorni organi, sinusi, glavobolja, i kod Strelčeva aktuelni zdravstveni problemi, a bilo bi poželjno i uraditi jedan detaljan pregled hormonskog statusa, jer ima indicija da je došlo do izvesnog hormonskog disbalansa.

JARAC

Posao: Jarčevima je ova nedelja dosta dinamična, puno komuniciraju, i puno se toga obavlja u vezi posla putem maila, mnogo razgovora, telefonskih poziva, ugovaranja novih poslova za budućnost. Jarac kao da je u žiži poslovnih aktivnosti.

Savet za Jarčeve ove nedelje je da malo uspore tempo, jer kraj nedelje donosi zamor materijala, pa mogu osetiti naglu iscrpljenost, kao i neko neslaganje sa jednim kolegom, što će Jarca jako razljutiti, ali na svu sreću, svoje emocije će uspeti da zadrži pod kontrolom.

Ljubav: Kao što je već ranije bilo reči, Jarčevi su sa dosta opreza prišli ovoj novoj, neodoljivoj osobi koja se pojavila u njihovim životima, i evo, ispostavlja se da su bili u pravu. Neće mnogo vremena proteći, a Jarčev skepticizam ponovo odnosi pobedu nad osećanjima, jer se ispostavlja da je osoba koja im je u poslednje vreme opsedala misli prevrtljiva i nepouzdana.

Jarčevi koji su u vezama ili braku, ispostaviće se da se njihova lojalnost partneru pozlatila, jer ništa i nigde nisu pogrešili, medjutim, sada može da se postavi pitanje partnerove vernosti, a to je već diskutabilna tema.

Sve u svemu, Jarac može biti čiste savesti, a oni drugi oko njega, e oni će morati da prodju test vremena, i nažalost, možda na teži način da shvate šta su izgubili ako izgube ovako pouzdanog i vernog partnera.

Ljubav: Kao što je već ranije bilo reči, Jarčevi su sa dosta opreza prišli ovoj novoj, neodoljivoj osobi koja se pojavila u njihovim životima, i evo, ispostavlja se da su bili u pravu. Neće mnogo vremena proteći, a Jarčev skepticizam ponovo odnosi pobedu nad osećanjima, jer se ispostavlja da je osoba koja im je u poslednje vreme opsedala misli prevrtljiva i nepouzdana.

Jarčevi koji su u vezama ili braku, ispostaviće se da se njihova lojalnost partneru pozlatila, jer ništa i nigde nisu pogrešili, medjutim, sada može da se postavi pitanje partnerove vernosti, a to je već diskutabilna tema.

Sve u svemu, Jarac može biti čiste savesti, a oni drugi oko njega, e oni će morati da prodju test vremena, i nažalost, možda na teži način da shvate šta su izgubili ako izgube ovako pouzdanog i vernog partnera.

Zdravlje: Ove nedelje šanse da se Jarčevi nehotice povrede se drastično uvećavaju, pa svemu moraju prići sa jako velikim oprezom. Takodje, zubi ove nedelje, kao i glavobolje, koje mogu prerasti u migrene mogu biti prava noćna mora.

Preporučuje se veći unos vitamina i magnezijuma, kao preventiva za jake glavobolje. I naravno, odlazak kod stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Vodolije se polako, ali sigurno izvlače iz različitih kriza, uključujući i poslovne. Međutim, ovog tjedna mogu biti preopterećene poslom, što može dovesti do povećane nervoze. Postoji mogućnost da se nađu u verbalnim sukobima s kolegama bez posebnog razloga, obično zbog raspodele posla i žrtvovanja za druge.

Unatoč tome, imat će mnogo novih ideja za inovacije na poslu, a podršku će im pružiti Jupiter i Saturn u njihovom znaku.

Ljubav: Prethodnih nedjelja ljubav nije bila u prvom planu kod Vodolija, ali sada se to pokazuje kao dobro. Krajem ovog tjedna, ljubav može doći na scenu, a partner će biti po njihovoj mjeri – otvoren, direktan, dinamičan i spreman za iskrene razgovore. Postoji velika šansa da ova ljubavna priča preraste u nešto ozbiljno, pogotovo ako su Vodolije slobodne.

Zauzete Vodolije mogu doživjeti procvat u vezi ili braku, čak početi planirati zajednički život i tražiti zajednički stambeni prostor.

Zdravlje: Vodolije, i dalje budite oprezni i izbjegavajte mjesta gdje se okuplja veći broj ljudi kako biste spriječili upale, viruse i infekcije.

Imunološki sustav možda nije na najboljem nivou zbog prošlog stresnog perioda. Pregled bi vam dobro došao kako biste osigurali vaše zdravlje.

RIBE

Posao:: Draga Ribo, jeste li konačno izašle iz svog bajkovitog sna i počele ozbiljno raditi? Ako još niste, vrijeme polako ističe, a vaša zaštita odgovornosti se bliži kraju. Već ste mnogima na poslu zasmetale svojim nedostatkom interesa za posao. Sada je krajnje vrijeme da se probudite i shvatite ozbiljnost situacije.

Stvari više neće ostati samo na riječima; sada mogu biti konkretne posljedice za vaš nerad u proteklom razdoblju.

Ljubav:: Ovaj period donosi Ribama ili ljubav njihovog života ili razočaranje. Sredine nema. Ipak, veća je vjerojatnost da su Ribe naišle na svoju pravu ljubav. Stvari se polako sele iz mašte i romantike na stvarni nivo, pa Ribe ove nedjelje mogu početi s ozbiljnim planovima sa svojom divnom osobom, kao što je, primjerice, odabir kuće ili stana za zajednički život.

Za Ribe koje su zauzete ili u braku, nadamo se da su ostale vjerne svojem stalnom partneru i da nisu podlegle šarmu osobe koja se događa jednom u životu. Ipak, male su šanse za to. Stoga će se ove godine mnoge Ribe razvesti i prekinuti dugotrajne veze kako bi započele novu priču sa ljubavlju svog života.

Zdravlje: Situacije u ljubavi mogu biti lijepe, ali i izuzetno stresne, što može potaknuti Ribe da posegnu za alkoholom ili drugim opijatima kako bi na trenutak pobjegle od teških odluka koje ih očekuju. Međutim, važno je znati da to neće riješiti probleme, već će samo privremeno odagnati nelagodu. Glavobolja, nervoza i melanholija već neko vrijeme muče Ribe.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *