Menu Close

Ove stvari utiču na to koliko ste PRIVLAČNI – Pripremite se za Iznenadjenje kada Otkrijete Šta Vas Čini Neodoljivima!..

Iako fizička privlačnost može često biti prednost, trajne veze zahtijevaju pažnju i prema drugim važnim aspektima.

Naučna istraživanja su pokazala da žene često biraju muškarce čije oči podsećaju na oči njihovih očeva, dok muškarci često teže ženama koje imaju određene karakteristike njihovih majki.

Međutim, različite karakteristike takođe igraju ključnu ulogu u privlačnosti. Muškarce često privlače sretne žene koje osmehom pokazuju svoju radost, dok žene preferiraju muškarce s izražajem ponosa na licu. Istraživanja su pokazala da gestikulacija i aktivnost u govoru tijela mogu povećati privlačnost za oba pola.

Prisustvo kućnih ljubimaca takođe može uticati na privlačnost; žene često preferiraju muškarce koji imaju pse, što simbolizuje ozbiljnost i spremnost za dugotrajnu vezu. Mirisi takođe igraju važnu ulogu, pri čemu se neki mirisi, poput mirisa belog luka, pokazali kao privlačni muškarcima. Za muškarce, veličina cipela može biti bitna, dok se kod žena fokus može prebaciti na druge aspekte povezane s partnerom.

Muzički ukus i slične afinitete takođe se uzimaju u obzir, a altruizam se pokazao kao privlačna karakteristika kod oba pola. Kod žena, duža kosa često se povezuje s evolucijskim prednostima, dok muškarci imaju različite preference vezane uz kosu žena. Ovi faktori, iako povezani s evolucijom, ukazuju na raznolikost preferencija koje ljudi imaju kada je u pitanju privlačnost.

Izvor: 24sedam.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *