Menu Close

Kako izgleda savršena žena u očima muškarca: Proste i nekulturne žene nikome nisu privlačne …

Iako je nerealno očekivati da bilo ko bude savršen, muškarci su identifikovali nekoliko osobina koje smatraju ključnim kod idealne žene. I dok je teško da jedna žena obuhvati sve te osobine, ako poseduje većinu, može se smatrati izuzetnom. Prostote i nekulturnosti nisu privlačne ni jednom muškarcu i obično ih izbegavaju.

Ovde su neke od osobina koje muškarci vide kao bitne kod savršene žene:

1.Ženstvenost: Za 90% muškaraca, ženstvenost je ključna osobina savršene žene. Vole žene koje znaju da se obuku lepo i istaknu svoju ženstvenost. Ne morate biti poput Angelina Jolie, ali povremeno se oblačenje u nešto zavodljivo može lako očarati vašeg muškarca.

2.Društvenost: Muškarci ne vole žene koje moraju da izvlače reči iz usta, ali ne vole ni one koje neprekidno pričaju samo da bi izbegle tišinu. Vole žene s kojima mogu razgovarati o različitim temama.

3.Inteligencija: Nažalost, neke žene pomešaju psovanje s modernošću, posebno mlađe generacije. Međutim, muškarci ne samo da to ne vide kao atraktivno, već takve žene obično izbegavaju.Za muškarce, malo je što ružnije od slušanja žene kako psuje i izgovara ružne reči. Preferiraju lepo vaspitane i inteligentne žene koje ne skrivaju svoju pamet.

4.Samostalnost: Iako mnogi muškarci vole da budu zaštitnici i brinu o svojim partnerkama, ipak cene kada su one samostalne i brinu o sebi. Vole žene s ciljevima u životu i koje se ne ustručavaju da ih ostvare.

5.Dobra domaćica: Nijedan muškarac ne bi voleo da dođe kući i zatekne nered. Svaki muškarac voli kada je žena uredna i dobra domaćica.

6.Brižnost: Muškarci vole kada ih žena razmazi i brine o njima. Ponekad je lepo obradovati ih malim iznenađenjima, poput doručka u krevetu ili omiljenog jela. Takođe, cene kada žena zna gde su im stvari, jer muškarci često gube ključeve ili novčanike po kući.

7.Nasmijanost: Osmeh je najlepši ukras na ženi, a nasmijane žene s izraženim smislom za humor privlače muškarce kao magnet.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *