Menu Close

5 ŽENSKIH POTEZA KOJI PRIVLAČE MUŠKARCE KAO MAGNET: Evo šta su priznali da ih potpuno osvaja u igri osvajanja…

Ukoliko se upuštate u igru osvajanja i tražite novog partnera, možda će vam pomoći pet ženskih gestova koji mogu privući muškarce poput magneta. Osim fizičke privlačnosti, svaka žena bi trebalo da zna neke magične trikove koji mogu osvojiti većinu muškaraca. Iako se često kaže da žene osvajaju ušima, a muškarci očima, vredi znati da neki, na prvi pogled, obični gestovi mogu imati magičnu moć privlačnosti.

Žena grize usnu

Možda obična studentkinja u staroj odeći neće moći privući pažnju bogatog biznismena, ali svaki muškarac će odmah primetiti kada žena grize usne. Zašto ne biste isprobali ovaj trik u društvu muškarca koji vam se dopada?

Žena se igra pramenom kose

Još jedan poznati trik je igranje kose. Okretanje lokne oko prsta ili lagano protresanje frizure neprimetno hipnotiše muškarce. Bitno je da vaša kosa uvek bude čista i negovana.

Muškarci često povezuju devojke sa njenim vratom. To može imati isto toliko uticaja na muškarce kao i dekolte i bujna duga kosa. Kada otkrivate vrat, izaberite odeću tako da bude jasno vidljiv. Goli vrat i ramena stvaraju efekat poverenja i ranjivosti, što posebno uzbuđuje muškarce.
Žena drži lepo držanje i blago se isteže

Atraktivno držanje je ključ za idealan izgled. Ako se takođe blago rastežete, vaša slika će dobiti magnetnu auru.

Žena nehajno, ležerno dodiruje muškarca

Da biste stvorili “iskru, oluju i ludilo” u njegovoj glavi, ležerno ga dodirnite. Poslužite čašu tako da prstima pređete preko nje ili iskreno otresite trunke prašine sa ramena. Reakcija može biti drugačija, ali to će svakako poslužiti kao magnet za vašeg izabranika.

Sad kada znate kakve gestove vole muškarci, iskoristite to.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *