Menu Close

Retrogradni Pluton donosi izazovni period od maja do oktobra 2024. za sve Zodijake…

Maj donosi značajne astrološke događaje koji će izazvati velike promene u životima svih horoskopskih znakova. Pluton, planeta stvaranja i uništenja, smrti i ponovnog rađanja, započeo je svoje retrogradno kretanje 2. maja, a njegov uticaj će se osetiti sve do sredine oktobra 2024. godine.

U astrologiji, retrogradnost nas vraća u prošlost i pruža nam priliku da ispravimo stare greške. Tokom ovih perioda, ljudi se najčešće suočavaju s izazovima i problemima. Budući da je Pluton najsporije nebesko telo, izaziva postepene promene koje se razvijaju tokom vremena. Astrolozi su proučili kako će ova retrogradnost uticati na sve znakove Zodijaka u narednom periodu.

Saznajte šta vas očekuje.

Ovan

Ovnovi, retrogradni Pluton omogućava vam da preispitate vaše poglede na svet oko sebe i definirate svoje ciljeve.

Moguće je da ćete biti svesni da se ne slažu svi sa vašim planovima, ali istovremeno ćete osetiti inspiraciju i motivaciju jer vaše ideje mogu dovesti do dugoročnog uspeha.

Bik

Bikovi, retrogradni Pluton može dovesti u pitanje neke od vaših profesionalnih planova, ali vam može pomoći da steknete dublje razumevanje onoga što zaista želite da postignete.

Iako planirani materijalni uspeh možda neće doći tako brzo kao što ste očekivali, očekuje vas lični trijumf i unutrašnji rast.

Nemojte previše zavisiti od tuđih mišljenja – vreme je da oblikujete sopstvene stavove.

Blizanci

Blizanci, retrogradni Pluton će uticati na vašu životnu filozofiju i avanturistički duh, terajući vas da radite na idejama koje vas zanimaju.

Možda ćete se dublje posvetiti određenim ideologijama, ali budite oprezni jer biste mogli naići na neočekivane dugove ili emocionalne veze koje nisu racionalne.

Nemojte se plašiti da se oslobodite onoga što vas sputava.

Rak

Rakovi, retrogradni Pluton će vam pomoći da shvatite težinu obaveza koje ste nedavno preuzeli i da pristupite njima iz drugačije perspektive.

Kasnije tokom godine, stari obrasci i dinamika u vašim odnosima mogu ponovo isplivati na površinu, pružajući vam priliku da se oslobodite onoga što vas više ne služi.

Moguće je da ćete ostaviti određene ljude iza sebe, jer ste već izvukli nauk iz tih iskustava.

Lav

Retrogradni Pluton može otkriti duboko ukorenjene probleme u vašim odnosima, terajući vas da promenite svoj pogled na stvari.

Moguće je da ćete se suočiti sa izazovima u svakodnevnom životu i sa zdravstvenim problemima, ali važno je da se prilagodite promenama i pronađete načine da se nosite sa izazovima koje donosi ovo vreme.

Devica

Device, retrogradni Pluton pomoći će vam da shvatite i prihvatite neke promene, koje ste nedavno napravili u svom životnom stilu.

Moguće je da ćete shvatiti koje su navike korisne, a koje štetne po vas i moći ćete da usmerite svoje napore u drugom smeru.

Takođe, moguć je povratak kreativnim poduhvatima, koji nisu još u potpunosti realizovani.

Vaga

Vage, retrogradni Pluton može staviti fokus na polje romantičnih veza, želja i navika.

Njegov uticaj vas može naterati da odustanete od određenih hobija ili strasti, dajući vam vremena da shvatite šta je zaista ono zbog čega se osećate dobro.

Vage se takođe mogu suočiti sa nerešenim problemima u privatnom i porodičnom životu.

Škorpija

Škorpije, retrogradni Pluton vas ohrabruje da shvatite neke nedavne promene koje su se desile u vašem ličnom životu i prihvatite njihov ishod.

Moguće je da ćete se ponovo osvrnuti na nerešena pitanja iz prošlosti, koja se odnose na način na koji obrađujete i delite informacije, posebno sa članovima porodice.

Pronađite snagu i reči da se pravilno izrazite i zatvorite ova pitanja jednom zauvek.

Strelac

Retrogradni Pluton će uticati na vašu komunikaciju i svakodnevne interakcije, što će vas naterati da dublje razmislite o svojim rečima i onome što čujete.

Introspekcija će probuditi vašu duhovnu i intelektualnu inteligenciju, omogućavajući vam da se suočite sa nerešenim finansijskim problemima i shvatite da novac ne definiše vašu vrednost kao osobu.

Jarac

Jarčevi, retrogradni Pluton imaće značajan uticaj na vaš odnos prema finansijama i vašu percepciju materijalnog bogatstva.

Morate razmisliti o tome šta zaista cenite u životu i možda ponovo postati osoba koja ste nekada bili.

Iako prošlost ostaje deo vas, znajte da ne određuje vašu budućnost.

Vodolija

Retrogradni Pluton će pokrenuti dubok period introspekcije, omogućavajući vam da istražite ko ste zaista i kakvi su vaši pravi ciljevi.

Tokom ovog perioda možete otkriti zaboravljena sećanja, suočiti se sa istinama i rešiti probleme koje niste potpuno razrešili u prošlosti.

Ostavite ih iza sebe jednom zauvek.

Ribe

Retrogradni Pluton će probuditi vašu duhovnost i podsvesne istine, proširujući vašu percepciju i otkrivajući nove istine o životu.

Ovaj period može vam dati hrabrosti da se suočite sa mentalnim izazovima koje ste možda izbegavali.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *