Menu Close

5 ključnih savjeta za zadržavanje vaše partnerice nakon što ste je već gurnuli da ode…

Zadržati ženu nije tako teško; potrebno je samo malo truda i pažljivo slušanje njenih potreba.

Mnogi muškarci se ponašaju kao osnovnoškolska djeca kada je ljubav u pitanju – isprva se pretvaraju da su nezainteresirani, nedodirljivi, ponosni, čak neprijateljski raspoloženi, a zatim, shvaćajući da ih žena napušta, počinju kukati i moliti.

No, kako biste izbjegli dolazak do te faze, važno je da naučite 5 važnih stvari koje će vam pomoći da zadržite svoju dragu. Postoje koraci koji će vam pomoći u tome! Bolje je ne dovesti situaciju do toga da se ohladi i postane ravnodušna; umjesto toga, promijenite svoje ponašanje i stav prema njoj već danas.

1. Razgovarajte sa njom: Kada ste zadnji put razgovarali iskreno sa svojom voljenom ženom? Kad ste je pitali o njenom raspoloženju, zdravlju, osjećajima, kako joj je prošao dan? Nije li vrijeme da počnete češće komunicirati s njom? Komunikacija će vam pomoći da zadržite ženu.

2. Objasnite da je ona jedina: Svaka žena se želi osjećati jedinstveno. Ona želi biti lijepa i voljena za svog muškarca. Zato nemojte šutjeti, recite sve ono najljepše što mislite o njoj. Ako ste od onih flertaroša budite čovjek pa prestanite gledati u druge bar dok ste sa njom.

3.Pokažite interes: Žene obično vole kada muškarci pokazuju interes za njih. Nitko vas ne prisiljava da radite sve isto kao vaša voljena, gledate iste filmove ili pratite njezine hobije, ali uvijek pokažite da vas zanima sve što ona radi.

4.Neka se osjeća dobrodošlom:Ako vas je pozvala na sastanak, pokažite joj koliko ste sretni zbog toga. Ne pokazujte ravnodušnost tijekom sastanka; osmijehnite se, razgovarajte, stvarajte zajednička sjećanja. Ona je odabrala baš vas, cijenite to.

5.Ne skrivajte svoje namjere:Većina muškaraca često ne zna čak ni što točno želi od žena. Budite iskreni, istaknite se iz mase. Kada joj otvoreno kažete da imate ozbiljne namjere prema njoj, pokazujete svoje povjerenje i ljubav, što će njezino srce ispuniti radošću.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *