Menu Close

Da li VAŠ FLERT IDE POGREŠNIM PUTEM? Izbegnite ovih nekoliko grešaka…

Flertovanje nije samo umetnost, već i nauka!

Na šta pomislite kada pomislite na flertovanje? Da li ga smatrate jednostavnim ili pak komplikovanim?

Da li verujete da je flertovanje umetnost ili nešto što se dešava spontano? Odmah ćemo vam reći da nije ni jedno ni drugo, već čista nauka.

Naravno, uvek ima malo veštine u tome, ali ako želite postati ekspert u flertovanju, morate preći preko kikotanja i igranja sa pramenovima kose.

Jer, čak i ako mislite da sve radite kako treba i da tačno znate šta radite, ako vaša taktika ne donosi rezultate, onda verovatno nije dobra.

Dodirnite njegovu podlakticu tokom razgovora

Suptilni dodiri tokom razgovora su više nego preporučljivi ako flertujete sa osobom koja vam se dopada. Dodir na osetljivom mestu može poslati trnce duž celog tela i doneti vam pobedu, a ne samo bitku.

Stoga, dodirnite njegovu podlakticu na nežan i gotovo neprimetan način. Taj deo tela se smatra tajnom erogenom zonom koju znaju samo stari majstori zavođenja.

Kontakt očima

Napadno posmatranje osobe koja vam se dopada nije preporučljivo. Želite da se osoba oseća udobno, pa je preporučljivo uspostaviti kontakt očima, na primer, preko pramena kose koji slučajno pada između vas. Zatim, nakon nekoliko trenutaka, lagano spustite pogled, uz osmeh.

Zatim ponovo pogledajte u drugom pravcu. U tome leži tajna.

Ne forsirajte razgovor

Nije preporučljivo razgovarati o vremenu ili ispitivati osobu koja vam se dopada o njihovom horoskopu, poslednjoj pročitanoj knjizi ili omiljenim filmovima. To se jednostavno ne radi u početnoj fazi zavođenja.

Ostavite te razgovore za drugi ili treći sastanak. Važno je zračiti samopouzdanjem, ali ne želite ostaviti utisak da je osoba na ispitivanju.

Izvor: 24sedam.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *