Menu Close

Najosjetljiviji trenuci muškarca kada je zaljubljen – 5 stvari koje bi trebali znati o njemu..

Postoji mnogo stvari koje bi vaš suprug želio da znate o njemu, ali jednostavno ih ne izgovara.

1.Vi ste središte njegovog svemira, čak i ako to ne shvatate ili to ne pokazuje. Nije mu uvijek lako izraziti svoja osjećanja ili otvoreno razgovarati o njima. Umjesto toga, svoju ljubav pokazuje na različite načine. Dok vi možda preferirate zagrljaje i riječi naklonosti, on svoje osjećaje prema vama izražava na drugačije načine, poput kupovine vaših omiljenih poslastica ili činjenja stvari koje vas usrećuju.

2.Boli ga kada ga javno kritikujete. Kada se šalite na njegov račun, kada implicirate da ne može pronaći ništa ili da nije sposoban obaviti neki zadatak, to ga pogađa. Kada ga kritikujete pred drugima, osjeća se sramno.Vremenom ove primjedbe počinju potkopavati njegovu vjeru u vas kao partnera koji voli.

3. Želi da vam bude broj jedan. Iako voli vašu predanost djeci, ponekad se osjeća napušteno. Ponekad se želi osjećati važnije od djece. Na primjer, kada pokušava razgovarati s vama, a djeca se cijelo vrijeme miješaju u razgovor. Potrebno mu je da se zanimate za njega, provodite vrijeme s njim i povremeno izlazite s njim.

4. Njegovo samopoštovanje izravno je povezano s njegovom sposobnošću da vas obezbijedi. Ako je vaš suprug trenutno nezaposlen i to definitivno uzrokuje napetost u vezi, to nije iznenađujuće. Za njega je važno da shvatite koliko mu je teško prihvatiti činjenicu da vam ne može pružiti pomoć.

5. Čezne za vašim priznanjem. Želi znati da ga cijenite zbog svega što on čini za vas i da ga cijenite onakvog kakav je. A ako se žalite na stvari koje čini pogrešno, teško mu je shvatiti cijenite li ga ili ne.

Da, ponekad možemo biti prezauzeti svojim svakodnevnim aktivnostima i zaboraviti na potrebu da izrazimo zahvalnost. Pokušajte odvojiti nekoliko minuta svakog dana prije spavanja kako biste mužu rekli šta vam se sviđa kod njega i zašto.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *