Menu Close

2 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE ENERGETSKI PREOKRET 2. APRILA: Tranzit Meseca kroz Saturn donosi moć i velike lekcije…

Danas će se dva horoskopska znaka suočiti s određenim lekcijama na teži način. Iako ove lekcije mogu biti kao neka vrsta buđenja, važno je da ne dopuste da ih preterano energetski opterete. Iako postoji velika šansa da će otkriti da su danas zaista premašili očekivanja, neće moći da izbegnu izazove koji ih očekuju.

Devica

Uvek želite garanciju da će stvari uspeti, a zaboravljate da je tek početak meseca. Ako vam se snovi još nisu ostvarili, za to ima još vremena.

Istina je da će vam ovaj tranzit Meseca kroz Saturn doneti izazove, što nikada nije lako za Devicu poput vas. Mogli biste primetiti izražen otpor prema vašim idejama, čak i od ljudi od kojih ste očekivali podršku i razumevanje.

Iako ne želite da imate potpunu kontrolu, možda ćete ovog dana osetiti unutrašnji otpor i nefleksibilnost, što je delom posledica današnjeg tranzita.

Ono što je važno jeste strpljenje i davanje sebi dovoljno prostora. Ako previše očekujete od drugih, dopuštate im da vas kontrolišu. Vratite svoju moć i znajte da se sve dobre stvari dešavaju u pravo vreme.

Škorpija

Ako postoji znak koji ne voli da mu se govori šta da radi, to ste definitivno vi. Tokom ovog tranzita Meseca kroz Saturn, mogli biste se suočiti s čestim “ne”. Zašto se to događa? Da li ste možda napravili grešku? Zapravo, ne.

Verovatno ste doneli ispravne odluke, ali sada se suočavate s Saturnovom energijom koja dolazi od osoba koje imaju moć donošenja odluka.

Negativni odgovori mogu uzdrmati vaše samopouzdanje. Međutim, zapitajte se: da li je to zaista tako ozbiljno? Možete iskoristiti uticaj Saturna u svoju korist.

Izvor:Sensa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *