Menu Close

Pavel Globa upozorava – Problemi i Velike Nevolje čekaju Strelca, Lava i Devicu u ljeto 2024….

Pavel Globa je izuzetno poznat ruski astrolog čija se predviđanja za skoru budućnost pažljivo prate od strane ljubitelja astrologije diljem svijeta.

Prema riječima Pavla Globe, ljeto 2024. godine neće biti ugodno za tri horoskopska znaka. Čuveni astrolog upozorava – budite spremni za probleme i nevolje!

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca će se suočiti s “surovom stvarnošću”. Astrolog savjetuje da skinu ružičaste naočale i budu oprezniji, jer bi inače mogle biti žrtve svoje prevelike naivnosti. Također je otkrio kako prepoznati one koji im ne žele dobro.

Prema Globi, Strelci bi trebali prekinuti svaku komunikaciju s osobama koje ih pokušavaju pridobiti praznim obećanjima. Umjesto toga, mudro bi bilo družiti se s ljudima koji su spremni biti iskreni, čak i ako imaju teške poruke.

Lav

Osobe rođene u ovom znaku suočit će se s nizom razočaranja ovog ljeta. Svi njihovi napori da napreduju u karijeri mogli bi biti uzaludni, upozorava astrolog.

Neki Lavovi će biti primorani na težak izbor: birati između karijere i osobnog života. Osim toga, članovi ovog znaka mogli bi uskoro otkriti neugodnu istinu o nekoj voljenoj osobi.

Devica

Prvi mesec leta doneće probleme i Devicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede.

Astrolog Globa savetuje Device da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vest – situacija bi trebalo da se poboljša od jula.

Izvor: Najžena

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *