Menu Close

Kada tišina boli – 5 znakova da vas guši vlastiti život …

Ponekad ćete uvidjeti promjene u vašem životnom putu i tada ćete rasti kao osoba.

Ponekad uz taj rast dolazi i određena patnja. Patnja poziva na RAST. Vjerojatno toga niste svjesni, ali ovo su 5 znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života:

Ne uživate u životu kao prije

Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna za daljnji razvoj.
Možda je vrijeme da razmislite o svojim prioritetima i ciljevima te da preispitate svoj trenutni način života.

Ponašate se pomalo autodestruktivno

U pokušaju rješavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete primijetiti da se ponekad upuštate u autodestruktivno ponašanje.

Ukoliko se tješite stvarima kao što su droge i alkohol, usputan seks i izbjegavate probleme, to nikako nije dobro za vas. To su jaki signali da je vrijeme za ozbiljne promjene.

Vaša prijateljstva stagniraju

Vaš odnos prema prijateljima i partnerima može se promijeniti. Vi ih jednostavno ne doživljavate na isti način kao prije. Nekada ste imali povjerenja u njih, a sada osjećate kao da su to zadnje osobe s kojima želite razgovarati. To je još jedan znak da ste prerasli okvire svog dosadašnjeg života.

Možda je došlo vrijeme da se pokrenete, da učinite nešto što volite, i upoznate nove ljude.

Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena

U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste ispeći zdjelu kokica i maratonski gledati serije, ali te stvari su se možda promijenile. To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno. Možda je vrijeme da pronađete dublje interese i upoznate nove ljude…

Društvo vam počinje izgledati besmisleno

Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada vam društvo počne izgledati kao neka velika glupa igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vašeg dosadašnjeg života, već i okvire vaše kulture.

Možda je vrijeme da razmislite o svom položaju u društvu i o tome što biste mogli učiniti da stvari postanu bolje. “Svaki korak naprijed znači kidanje sebe iz materinske utrobe nesvjesnosti u kojoj masa ljudi prebiva.” – Carl Jung

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *