Menu Close

4 HOROSKOPSKA ZNAKA NA “UDARU” FINANSIJSKOG POREMEĆAJA: Obeležite 8. april – dan pomračenja u Ovnu i čekajte SMS iz banke …

Jeste li pročitali finansijski horoskop?

Pomračenje u Ovnu uticaće na odnose i ugovore, a naglasak će biti na finansijskoj sferi svakog znaka. Za mnoge znakove počinje prosperitetniji period jer stiže energetski rast u oblasti prihoda.

Kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju, važno je da obratite pažnju na svoje lične potrebe, počevši od zdravlja i tela (npr. angažovanjem ličnog trenera) do garderobe i kozmetičkih proizvoda. Kako će se astrološki događaj 8. aprila odraziti na finansije ovih četiri horoskopska znaka.

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem znaku, što znači da dotiče gotovo svaku oblast vašeg života i otvara mogućnost za ozbiljan finansijski pomak. Do 20. aprila, retrogradni Merkur će vas učiniti neodlučnima kada je reč o kupovini i koliko ste spremni da preuzmete nove finansijske obaveze.

U vreme pomračenja 8. aprila, vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće, refleksije i “zrenja”. Ne vršite pritisak na sebe – dozvolite sebi da razmislite o svim stvarima. Za velike odluke potrebno je vreme.

Vodolija

Iako se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, a dispozitor u finansijskom sektoru, mnoge Vodolije mogu doživeti zastoj u procesu primanja velike sume novca.

Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, Vodolije 8. aprila mogu doživeti snažan stres zbog kašnjenja plata ili neisplaćivanja nekih naloga. Budite strpljivi do 25. aprila, i ova pitanja će dobiti epilog.

Devica

Pomračenje u Ovnu dešava se u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će zbog retrogradnog Merkura proces dobijanja hipoteke, kredita, nasleđa ili pak prodaje nekretnina značajno usporiti. Najverovatnije, situacija može biti povezana sa uticajem neke žene na to pitanje.

Vaš agent za nekretnine ili advokat mogao bi pogrešno da popuni papire ili da uopšte ne kontaktira s potencijalnim kupcem (ili bankom). Sve dokumente proverite kod notara – stoje vam problemi sa transakcijama i potpisivanjem ugovora.

Očekujte promene u zaradi vašeg partnera – najverovatnije će on početi drugačije da prima tantijeme ili će u potpunosti promeniti zanimanje.

Ribe

Pomračenje će se dogoditi u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće više pregovora oko isplata i za koliko novca ste spremni da završite posao. Odličan je trenutak da razgovarate sa svojim menadžerom o promociji, koja će najverovatnije biti odobrena od 21. do 24. aprila.

Budite strpljivi jer je ovaj isti sektor pomračenja odgovoran za vaše samopoštovanje – sve finansijske poteškoće su privremene. Obradujte se češće poklonima, jedite dobro i pazite na svoje telo.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *