Menu Close

Da li su raskidi neizbježni? Šta mogu učiniti Blizanci, Rak i Lav da prebrode ovaj period…

Proleće obično donosi romantična raspoloženja – želite dodati svijetle trenutke u svoj život ili se uroniti u strastvena osjećanja.

Međutim, za neke znakove, proljetni mjeseci pred nama donijet će anksioznosti i razočaranja. Astrolozi kažu da uticaj koridora pomračenja i retrogradnog Merkura može biti prilično nepovoljan za Blizance, Raka i Lava.

Postoji vrlo visok rizik od traumatičnih događaja u njihovim osobnim životima, jer su izdaje, svađe i prekidi veza mogući.

Blizanci

Pokušavate očuvati svoju vezu do posljednjeg daha. Strah od raskida obuzima vas. Već dugo vremena niste spremni započeti ispočetka, izabirući stabilnost umjesto svojih želja.

Čini se da vam april otvara vrata novog, sretnijeg života. Ako situacija postane nepodnošljiva, odlučit ćete prekinuti vezu bez oklijevanja. Umjesto nastavljanja besmislenih pokušaja postizanja harmonije, odlučit ćete krenuti svojim putem.

Prvi korak je biti iskren prema sebi. Ne želite povrijediti partnera, ali ne želite ni sebe. Tako se osjećate u ovoj vezi. Stoga je vrijeme za donošenje odluke.

Rak

U posljednje vrijeme oslanjate se na lažne nade. Vidite da se ništa nije promijenilo od početka godine. Situacija u vašem osobnom životu ne popravlja se, pa je vrijeme za donošenje odluke. Više nego ikad žudite za promjenom. Kontrolirate svoj život i ne morate održavati vezu iz osjećaja obveze.

Želite izaći iz ove rutine. Malo je vjerojatno da ćete u ovom stanju stići do svibnja.

Sada nije vrijeme za odustajanje, posebno ako vidite ovo kao odličnu priliku za novi početak. Raskid vjerojatno neće biti lak. Partner će početi kriviti vas, izazivajući svađe i sukobe.

Lav

April donosi osjećaj slobode. Spremni ste iskreno i sa razumijevanjem razgovarati sa svojim partnerom, ali on možda neće razumjeti vaš izbor. Možda ste već iscrpljeni vezom, ali dugo ste to zadržavali u sebi, pa će raskid biti veliko iznenađenje za vašeg partnera.

Ne volite dugo da oklevate, a ako vas je veza konačno razočarala, sigurni ste i nepokolebljivi u svojoj odluci. Želite da se osećate srećno, svetlo i slobodno. Želite da imate priliku za nova poznanstva, žive emocije i osećanja.

Astrološki tranziti u aprilu će vam omogućiti da konačno budete sigurni da želite da tražite osobu sa kojom treba da budete.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *